Pulpele de pui Lazone in sos de smantana reprezinta o reteta perfecta pentru pranz sau cina, care se prepara foarte rapid, in doar 15 minute.
Pulpele de pui Lazone in sos de smantana necesita asezonarea cu mirodenii, dupa care se prajesc. Va prezentam cum puteti prepara sase portii după cum afirmă sursa foodnetwork.co.uk.
Ingrediente pentru pulpe de pui Lazone in sos de smantana:
- 900 g pulpe de pui
- 2 cani de smantana
- ¼ cana de unt taiat bucatele
- 1 ½ lingurita pudra de chili
- 1 ½ lingurita pudra de usturoi
- 1 ½ pudra de ceapa
- ¼:
- Combinati sarea, pudra chili, pudra de ceapa, pudra de usturoi si ardeiul iute Cayenne.Frecati pulpele de pui pe toate partile cu amestecul respectiv.
- Intr-o tigaie adanca, topiti jumatate din cantitatea de unt, la temperatura medie spre ridicata, apoi adaugati pulpele de pui si le prajiti timp de circa 8 minute.
- Turnati in tigaie asmantana si restul de unt, reduceti temperatura si prajiti usor pana se incheaga sosul, cam cinci-sapte minute.
- Optional, puteti servi acest fel de mancare impreuna cu piure de cartofi sau paste…
Pofta buna!
Citește și: Pui la cuptor cu vinegreta
Niciun comentariu încă