Pui cu parmezan

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Pui-cu-parmezan.jpg

Pui cu parmezan reprezinta o reteta culinara, fina, satioasa si usoara in acelasi timp, o mancare usor de preparat, ideala atat mesei de pranz, cat si celei de seara.

Pui cu parmezan este o mancare ce presupune prepararea unor ingrediente aflate la indemana oricui, rezultatul culinar fiind unul aratos si foarte gustos.

Pui cu parmezan

Ingrediente pentru pui cu parmezan:

  • 5 bucatie piept de pui
  • 200 grame parmezan
  • 1 iaurt
  • ulei de masline
  • cimbru
  • patrunjel
  • mirodenii.

Mod de preparare pentru pui cu parmezan:

Pui cu parmezan reprezinta o reteta culinara delicioasa, usor de preparat si foarte satioasa.

Se va taia pieptul de pui bucati si se va condimenta, dupa care se vor amesteca iaurtul cu uleiul de masline si usturoi strivit si se va bate cu telul. Se va amesteca pieptul de pui cu amestecul obtinut si se va da la cuptor pret de 20 de minute. Se va servi cu salata.

Pofta buna!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed