Home Horoscop dragoste Roșii umplute cu ton

Roșii umplute cu ton

Data publicării: Data actualizării:
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Roșii-umplute-cu-ton.jpg

Roșiile umplute cu ton reprezintă o mâncare ușoară, care se prepară fără dificultate și are un gust pur și simplu minunat!

Roșii umplute cu ton

Roșiile umplute cu ton vor fi gata în 30-40 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții.
Ingrediente pentru roșii umplute cu ton:

  • 4 roșii mari
  • 150 g ton mărunțit, la conservă
  • 1 lingură ceapă tocată
  • ½ cană de pesmet
  • ½ linguriță tarhon proaspăt, tocat
  • 1 lingură ardei verde tocat
  • 3 linguri ulei de măsline
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • ½ linguriță sare

Mod de preparare pentru roșii umplute cu ton:

  • Încălziți cuptorul la 180ºC și așezați în tavă hârtie pentru copt, pe care o ungeți cu ulei de măsline.
  • Tăiați partea de sus a roșiilor, încât să reprezinte capacul.
  • Goliți roșiile în interior cu o linguriță, având grijă să păstrați forma lor după cum afirmă sursa bbcgoodfood.com. Sfat: dacă nu doriți să aruncați interiorul, îl puteți folosi pentru a prepara sos proaspăt de tomate.
  • Lăsați roșiile cu susul în jos, așezate pe un șervet de hârtie, încât să se scurgă bine.
  • Într-un bol, amestecați bine tonul de la conservă, pesmetul, ceapa, ardeiul, sarea și piperul.
  • Umpleți fiecare roșie cu acel amestec și puneți capacul.
  • Așezați roșiile pe hârtia de copt și introduceți tava la cuptor pentru 15-20 de minute…
  • La servire, adăugați deasupra tarhon proaspăt.

Poftă bună!

Citește și: Paste cu sardine si broccoli in stil sicilian

Abonează-te pe:Yve.ro news

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră de către acest site web

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies