Salată de ridichi și verdețuri

1523

Salata de ridichi și verdețuri este una sănătoasă și extrem de simplu de preparat, întrucât presupune puține ingrediente.

Salată de ridichi și verdețuri

Salata de ridichi și verdețuri este foarte gustoasă și se poate consuma atât ca atare, cât și drept garnitură pentru o varietate foarte mare de mâncăruri gătite sau fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru circa șase-opt porții.

Ingrediente pentru salată de ridichi și verdețuri:

  • 2 căni de ridichi roșii, tăiate sub formă de semilună
  • 2 căni de verdețuri mărunțite (de exemplu, rucola, spanac)
  • o cană de ceapă tăiată sub formă de cubulețe
  • 4 lingurițe de ulei de măsline extravirgin
  • 2 lingurițe de oțet (de exemplu, oțet de mere)
  • sare (de exemplu, sare de mare)
  • piper măcinat

Mod de preparare pentru salată de ridichi și verdețuri:

  • Puneți într-un bol ridichile, verdețurile, ceapa, adăugați uleiul, oțetul și amestecați bine.
  • Presărați sare și piper, apoi amestecați din nou.
  • Acoperiți bolul, apoi îl lăsați puțin la frigider.
  • Înainte de servire, mai amestecați încă o dată toate ingredientele și mai asezonați cu sare și piper, dacă este cazul…

Poftă bună!