Snitelele de pui cu salata guacamole si chipsuri tortilla reprezinta o reteta culinara bogata in fibre, ce asigura o cincime din necesarul zilnic de calorii.
Snitelele de pui cu salata guacamole si chipsuri tortilla reprezinta o mancare ce se prepara usor si repede, rezultatul fiind unul foarte gustos.Va prezentam cum puteti prepara o cantitate pentru doua portii.Ingrediente pentru snitele de pui cu salata guacamole si chipsuri tortilla:
- 4 piepturi de pui fara piele
- 200 grame de chipsuri tortilla
- 1 ou
- 2 avocado
- 4 rosii
- 1/2 de ceapa rosie
- 1+1/2 lingura de boia de ardei iute
- 1 ou bătut
- 2 avocado
- 4 roşii
- zeama de la un lime
- sare
Mod de preparare pentru snitele de pui cu salata guacamole si chipsuri tortilla:
- Incingeti cuptorul la 220ºC si tapetati cu hartie de copt o tava.
- Injumatatiti fiecare piept de pui.
- Sfaramati circa 85g de chipsuri tortilla si le amestecati bine cu o lingura de boia de ardei iute si un praf de sare.
- Dati prin ou batut fiecare bucata din piept de pui, iar restul de ou batut il combinati cu amestecul de chipsuri tortilla preparat anterior.
- Dati prin acel amestec fiecare snitel si le introduceti la cuptor pentru 12 minute, pana cand se patrunde carnea.
- Intre timp, taiati sub forma de cubulete avocado-ul si rosiile, apoi feliati ceapa; presarati peste ele restul de boia de ardei iute, adaugati sucul de lime si le amestecati.
- Serviti cate doua bucati de snitele/persoana, impreuna cu salata guacamole si restul de chipsuri tortilla…
Pofta buna!
Citește și: Carne de pui cu taitei