HomeRelatiiDespartire Cine minte o data, minte intotdeauna?

Cine minte o data, minte intotdeauna?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/08/Cine-minte-o-data-minte-intotdeauna.jpg

Se poate schimba un mincinos?

Este foarte dureros si frustrant sa fii mintita de catre cineva pe care il iubesti si in care simteai ca puteai avea incredere. Iti iubesti partenerul, asa ca prima data ii ierti minciunile, poate si a doua si a treia oara, pana sa iti dai seama ca esti implicata in relatie cu un mincinos. Cu toate acestea, simti ceva intens pentru el, asa ca iti este foarte greu sa il parasesti, desi stii ca probabil asa ar fi cel mai bine pentru tine.

Rezisti, cu speranta ca lucrurile se vor schimba si ca nu te va mai minti. Ii justifici actiunile si ramai alaturi de el, spunandu-ti tie insati ca este o persoana buna, ca in sinea ta stii ca te iubeste – ca relatia voastra este minunata si perfecta – exceptand atunci cand minte.

Trebuie sa te intrebi de ce se intampla aceste lucruri: consideri ca o relatie minunata este una in care partenerul te minte? Ideea ta de dragoste si respect inseamna a fi mintita? Atunci cand esti legata emotional de cineva, nu este usor sa iti adresezi aceste intrebari logice. Vei gasi deseori scuze pentru un mincinos, doar ca sa te simti mai bine cu cineva care, de fapt, nu te respecta cu adevarat.

Cand partenerul te minte, face asa pentru ca nu te respecta si nu este atat de devotat relatiei pe cat ti-ar placea sa crezi. Bineinteles, exista diferite diferite tipuri de minciuni – cele marunte si cele grave, dar oricum ar fi, minciuna este tot minciuna, indiferent de amploare sau de motiv…

Priveste lucrurile astfel: daca partenerul tau poate minti cu usurinta in privinta lucrurilor mici, unde nu ar fi necesar sa faca astfel, atunci poti fi sigura ca va minti si cand vine vorba de cele importante care conteaza cu adevarat si care pot distruge relatia.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed