Home RelatiiDRAGOSTE Cum să seduci un bărbat – tehnici care dau rezultat

Cum să seduci un bărbat – tehnici care dau rezultat

autor Elena Yvette
4,5K views

Majoritatea femeilor deţin propriile arme secrete cand vine vorba despre cum să seduci un bărbat, dar pentru a-l face să se îndrăgostească profund şi iremediabil, ele trebuie să descopere şi câteva tehnici psihologice care vor da rezulate imediate.

Indiferent de statutul bărbatului mult dorit, de reputaţia lui de Don Juan, aceste reguli se aplică tuturor bărbaţilor. Să seduci un bărbat cu metoda corectă nu este atât de dificil. Există multe sfaturi bazate pe psihologia masculină care te vor ajuta să-l faci să simtă o atracţie irezistibilă pentru tine, indiferent de condiţia ta actuală. Ai nevoie doar de un set de aptitudini care pot fi aplicate mai bine prin practică. Nu ignora aceste recomandări, dacă îţi doreşti cu adevărat să-l seduci pe bărbatul visurilor tale.

Tehnici de seducţie

De obicei, ne gândim că bărbaţii nu mai acordă atenţia cuvenită complimentelor, dar nu este chiar aşa. Desigur, este posibil ca acesta să afişeze o falsă impresie nepăsăstoare, poate ridica din umeri sau poate pretinde că nu îl interesează că-i aduci complimente zambetului sau privirii şi, de ce nu, inteligenţei sale şi cu siguranţă ego-ul său va creşte semnificativ. Este de la sine înţeles că un bărbat se va simţi atras de o femeie care îl face să se simtă atrăgător şi deştept.

Totodată, când îl mai vezi, laudă-l şi vei vedea o reacţie pozitivă. Nu ar trebui să fie greu să-i găsiţi bărbatului iubit calităţi demne de apreciat, aşa că nu ezita să-i faci complimente sincere. Atenţie, nu exagera cu ele, deoarece ar putea avea efect opus celui intenţionat. Cheia este de a fi echilibrată şi sinceră cu sentimentele tale.

  • Apropierea

Contactul uman este o realitate psihologică ce ne face să ne simţim mai vii şi mai apropiaţi de ceilalţi. Când atingi sau urmăreşti discret un bărbat, se creează o legătură fizică între tine și el. Aşadar, profită de oportunitatea de a-l atinge uşor atunci când vorbeşti cu el. Contactul îl va face să îşi dorească să repete apropierea dintre voi. Acesta este un mod subtil de a seduce un bărbat fără a fi prea evidentă. Iată şi câteva motive de a iniţia contactul:

  • Găseşte-i scame imaginare pe haine sau mici particule de praf pe faţă şi ajută-l să le elimine;
  • Atinge-l timid pe umăr, pe braţ sau pe spate atunci când vorbeşte şi ajută-l să se destindă;
  • Ajută-l să ridice un obiect care i-a căzut şi profită de moment să-i atingi mâinile.

Contactul fizic ajută la creşterea nivelului sexual al bărbaţilor, şi astfel vei ieşi încet, dar sigur din categoria „amici buni”.

  • Misterul

Misterul este cel mai bun aliat al tău. Iniţial, nu te expunde prea mult, nu dezvălui totul despre tine. Bărbaţii găsesc mereu fascinant misterul femeilor, întrucât le permite să-şi imagineze o mie de lucruri. Curiozitatea declanşează interesul bărbaţilor.

  • Imaginaţia

Provoacă-le imaginaţia! Nu trebuie să apelezi la decolteuri exagerate pentru a seduce un bărbat. imaginaţia este arma cea mai puternică în jocul seducţiei. Nu trebuie să fii vreun model sau vreo vedetă de televiziune, dar dacă îţi cunoşti corpul şi eşti conştientă de atuurile tale, vei putea să-l impresionezi. De exemplu, dacă ai picioare frumoase, arată-le decent, nu apela la fuste sau pantaloni minusculi, dacă ai ochi frumoşi îi poţi scoate în evidenţă printr-un machiaj bine ales și cât mai natural. Joacă-te cu imaginaţia lui!

  • Află mai multe despre el

Află-i pasiunile! Planifică să fii cu el atunci când dorește sau are posibilitatea de a se bucura de hobby-urile sale. Dacă-i place fotbalul şi ar vrea să vadă meciul echipei sale favorite, surprinde-l cu un bilet la meciul mult visat. Va fi fericit şi emoţionat, iar tu vei fi alături de el pentru a-i împărtăşi sentimentele…

Dacă vrei să seduci un bărbat și vrei să fii femeia ideală pentru el, respectă aceste tehnici imbatabile și nu vei da greș!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed