HomeRelatiiDRAGOSTE De ce femeile se indragostesc mai greu dupa 30 de ani?

De ce femeile se indragostesc mai greu dupa 30 de ani?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/De-ce-femeile-se-îndrăgostesc-mai-greu-după-30-de-ani.jpg

Iata cateva motive pentru care femeile se indragostesc din ce in ce mai greu odata cu trecerea pragului de 30 de ani:

Se schimba regulile jocului
Dragostea nu se modifica dupa implinirea varstei de 30 de ani, dar se schimba modul in care ajungi sa formezi parte dintr-un cuplu fericit, iar drumul pana acolo este mult mai lung.

Crezi mai putin in dragoste
Daca ai avut parte de cateva relatii esuate, iti va fi din ce in ce mai dificil sa mai ai incredere in dragoste, insa ceea ce ar trebui sa se schimbe nu este conceptul tau despre dragoste, ci tipul de barbati cu care obisnuiai sa ai relatii.

Nu mai esti pacalita la fel de usor
Daca barbatii te cucereau mult mai usor atunci cand aveai 20 de ani, acest lucru va fi mult mai dificil acum, iar pe barbati incepi sa ii privesti cu alti ochi.

Inveti cum sa iti controlezi sentimentele
Pentru ca acum esti mult mai stapana pe tine, reusesti sa eviti sa te mai indragostesti de cel despre care stii ca este mai putin potrivit, dar te atrage foarte mult.

Nu te mai poti minti la fel
Atunci cand te indragostesti, te simti euforica si te minti singura in privinta perfectiunii iubitului tau. Dupa implinirea varstei de 30 de ani, va fi din ce in ce mai dificil sa te convingi singura ca noul tau iubit iti merita dragostea.

Incepi sa simti presiunea ceasului tau biologic
Poate ca te-ai gandit de foarte multe ori la intemeierea unei familii. Dupa ce ai implinit 30 de ani, ceasul tau biologic iti va da cateva semne ca ar fi un moment prielnic sa faci un copil, asadar atunci cand intalnesti un barbat nou apare si o intrebare noua: „Va fi un tata bun?”

Ai mai putin timp liber
Pentru ca acum ai o cariera, este destul de greu sa te deconectezi de la partea profesionala si sa iti cauti un partener potrivit.

Stii mai bine ce iti doresti
Acum ai o alta experienta, maturitate si intelepciune, pentru ca ai inaintat in varsta, iar acestea pot reprezenta un adevarat obstacol atunci cand exista sansa sa te indragostesti de cineva.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed