A ținut ascuns, dar acum s-a aflat. Ce studii are, de fapt, Nicoleta Nucă

Share

Nicoleta Nucă, în vârstă de 25 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz. Aceasta a oferit detalii de curând în cadrul unui interviu și a surprins prin dezvăluirea pe care a făcut-o cu privire la viața sa personală, mai exact, despre studiile sale, precizând un aspect pe care l-a ținut ascuns până acum.

Nicoleta Nucă a urmat studiile Colegiului Tehnico-Comercial de la Bologna, dar a studiat și la CPM Music Institute, de la Milano. Aceasta nu iubește doar muzica, ci are și înclinații spre teatru și film, iar inițial a dat examenul de admitere la actorie în București și a fost admisă. Frumoasa brunetă a urmat cursurile Facultății de Arte de la Universitatea Hyperion, specializarea Actorie, dar a renunțat după primul an. Aceasta a oferit și explicații referitoare la motivul pentru care a luat această decizie la vremea respectivă și a dorit să țină secret acest lucru până acum.

„Mi-am dorit în primul rând să fac muzică și m-am axat cu toate forțele pe partea asta, mereu am investit tot timpul în perfecționarea mea muzicală: lecții de canto, pian, am făcut și dansuri la un moment dat, am făcut și actorie un an la Hyperion, dar mi-am dat seama cu actoria și cu muzica nu prea ai cum să le duci în paralel cu brio, pentru că trebuie să renunți ori la una, ori la alta, iar pentru mine muzica primează. Nu reușeam să fiu prezentă la orele de actorie și, totodată, să îmi îndeplinesc și atribuțiile de artist”, a mărturisit Nicoleta Nucă pentru Libertatea.

Cu toate că nu a finalizat studiile în actorie și nu intenționează să le reia, aceasta este pasionată de acest domeniu și i-ar face plăcere să joace într-un serial. „Mi-ar plăcea foarte mult să joc. Nu am fost la niciun casting, pentru că nu s-a ivit ocazia, dar când vor fi ocazii, voi profita de ele”, a mai spus artista. Deși nu a urmat nici Conservatorul, Nicoleta Nucă nu se simte în inferioritate că nu are diploma de licență, deoarece consideră că pregătirea pe care a făcut-o pe cont propriu în domeniul muzicii nu diferă cu mult față de ce au studiat prietenii ei. „Diploma în ziua de azi nu mai are așa multă valoare. Pe lângă asta, am o grămadă de prieteni care au terminat Conservatorul și nu pot să spun că mă depășesc foarte mult la cunoștințe muzicale”, a conchis artista…

Sursa: libertatea.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news