HomeStiri Mondene Actorul Ed Westwick a fost acuzat de viol

Actorul Ed Westwick a fost acuzat de viol

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 746 views
Actorul-Ed-Westwick-a-fost-acuzat-de-viol in Stiri Mondene

Actorul Ed Westwich, care a devenit cunoscut datorită rolului din serialul „Gossip Girl”, a fost acuzat de viol de o tânără actriță.

Actorul-Ed-Westwick-a-fost-acuzat-de-viol in Stiri Mondene

Ed Westwich a interpretat rolul lui Chuck Bass în serialul „Gossip Girl”, un tânăr rebel care își trăia viața la maximum, fără a avea vreo remușcare.

Ed a fost acuzat, prin intermediul unei postări pe Facebook, de faptul că ar fi violat-o pe Kristina Cohen, o actriță în vârstă de 27 de ani.

Tânăra actriță a menționat că a fost determinată să vorbească de acest abuz din cauza fenomenului MeToo din ultima perioadă…

in Stiri Mondene

„Ultima lună a fost incredibil de dificilă pentru mine. Ca multe alte femei, și eu am o poveste despre agresiune sexuală. Am stat mult pe gânduri, nesigură dacă ar trebui să vorbesc. Și dacă aș fi vorbit, oare cineva m-ar fi ascultat? Am fost violată în urmă cu trei ani. Aveam o relație cu un producător care era prieten cu actorul Ed Westwick, El m-a adus în casa lui Ed, unde l-am cunoscut pentru prima dată. Am vrut să plec atunci când Ed a sugerat că ar trebui să facem toți sex, dar producătorul nu a vrut ca Ed să se simtă inconfortabil din cauza plecării mele. Ed a insistat să rămân la cină. I-am spus că sunt obosită și că vreau să plec, încercând să ies dintr-o situație inconfortabilă. Ed mi-a sugerat că pot să mă culc puțin în dormitorul de oaspeți. Am mers și m-am culcat în camera de oaspeți și am adormit. M-am trezit brusc cu Ed deasupra mea, cu degetele lui în mine. I-am zis să se oprească, dar el era puternic. M-am luptat cu el cât am putut de mult, dar mi-a ținut fața în mâinile lui, spunându-mi că vrea să facă sex cu mine. Eram paralizată, îngrozită. Nu puteam să vorbesc, nu puteam să mă mișc. M-a ținut și m-a violat”, a scris Kristina Cohen pe Facebook.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed