HomeStiri Mondene Adelina Pestrițu a avut nevoie de ajutorul psihologilor

Adelina Pestrițu a avut nevoie de ajutorul psihologilor

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 759 views
Adelina Pestrițu a avut nevoie de ajutorul psihologilor in Stiri Mondene

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Cu toate acestea, din cauza expunerii publice foarte mari pe care o are, aceasta a trecut și prin momente mai puțin plăcute despre care a decis să vorbească în urmă cu ceva timp.

Adelina Pestrițu a avut nevoie de ajutorul psihologilor in Stiri Mondene„Am trecut prin perioade triste în care nimic și nimeni nu mă mulțumea, dar am apelat la psihologi, coach și cărți de dezvoltare personală și spirituală, chiar și la Feng Shui. Cumva, trebuie să avem fiecare dintre noi dreptul la liniște și armonie a sufletului și minții. Și nu trebuie să ne oprim din căutări. Primul pas este să vorbim despre asta, să cerem ajutorul și să nu rămânem noi cu gândurile noastre, pentru că nu este deloc corect față de tine. Un psiholog te poate ajuta să depășești impasul și să reînveți să-ți estimezi valorile, să te vezi, cumva, din exterior și să îți crești stima de sine.

Adelina Pestrițu a avut nevoie de ajutorul psihologilor in Stiri MondeneNici acum nu pot spune că mă simt complet vindecată. Și nu cred că sunt mulți care înțeleg cum e să ai tot ce ți-ai dorit vreodată, plus mult peste și să fii anxios, să îți vină să te izolezi de oameni, să te simți blocat în propria capcană, dar să nu poți face ceva de frică să nu dezamăgești. Te simți responsabil de tot ce s-ar putea întâmpla.

Adelina Pestrițu a avut nevoie de ajutorul psihologilor in Stiri MondeneOricât de puternic ai fi, este, practic, imposibil să faci față presiunii când toți te vor perfect și știi că niciodată nu vei fi. Intervine sentimentul real că nu ești suficient de bun, că, oricât te-ai strădui, nu este îndeajuns. Da, știu! Mulți le servesc persoanelor publice replica «ți-ai asumat». Însă nu despre asta este vorba, despre asumare, ci despre trăiri, sentimente, dorința de a fi mai bun, despre dorința de a mulțumi și de a-i face pe alții fericiți”, a spus Adelina Pestrițu, conform celor de la cancan.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed