HomeStiri Mondene Adrian Mutu, prima apariție în public după nuntă

Adrian Mutu, prima apariție în public după nuntă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 852 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/mutu-si-sandra-bachici.jpg

Adrian Mutu și Sandra, partenera sa de viață, au avut prima apariție în public de după nuntă.

mutu-si-sandra-bachici

Evenimentul a fost unul fastuos, cu invitați pe măsură, iar nașii celor doi au fost antrenorul echipei naționale a României, Cosmin Contra, și soția lui, Alina.

Cei doi au apărut pentru prima oară în public în emisiunea lui Mihai Morar, Răi, da’ buni. Ei au intrat la emisiune ținându-se de mână și au dezvăluit modul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt.

„Adi m-a cucerit prin foarte multe lucruri. Dar să spunem că și misterul acesta a fost unul dintre ingredientele speciale pe care le-a folosit asupra mea. Eu cred că l-am cucerit pe Adi prin felul meu de a fi, a reușit să vadă dincolo de aparențe, să mă cunoască în substrat. Cred că asta l-a fascinat. A văzut ce fel de om sunt cu adevărat”, a declarat Sandra…

Sandra-Bahici-Adrian-Mutu

„Sandra are ceva. Zâmbetul pe care îl afișează și este foarte frumos. E, de fapt, o oglindă a sufletului ei. Cel puțin pentru mine. Mă sprijină, e pragmatică, e și încăpățânată, pentru că atunci când își pune ceva în cap nu se lasă. Acum face cursurile IMA, vrea să fie o colegă de-a voastră. Să sperăm că o să și reușească. Eu cred că pe lângă frumusețe, trebuie să fie și foarte pregătită. Eu cred că ea nu-și dorește să fie doar frumoasă, trebuie să fie și deșteaptă, să demonstreze că e deșteaptă, eu știu că e. Trebuie să demonstreze acest lucru învățând și fiind foarte pregătită. Tocmai pentru că poartă un nume și e cine e”, a afirmat Adrian Mutu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed