Home Stiri Adrian Mutu, prima apariție în public după nuntă

Adrian Mutu, prima apariție în public după nuntă

autor Elena Yvette
227 vizualizari

Adrian Mutu și Sandra, partenera sa de viață, au avut prima apariție în public de după nuntă.

mutu-si-sandra-bachici

Evenimentul a fost unul fastuos, cu invitați pe măsură, iar nașii celor doi au fost antrenorul echipei naționale a României, Cosmin Contra, și soția lui, Alina.

Cei doi au apărut pentru prima oară în public în emisiunea lui Mihai Morar, Răi, da’ buni. Ei au intrat la emisiune ținându-se de mână și au dezvăluit modul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt.

„Adi m-a cucerit prin foarte multe lucruri. Dar să spunem că și misterul acesta a fost unul dintre ingredientele speciale pe care le-a folosit asupra mea. Eu cred că l-am cucerit pe Adi prin felul meu de a fi, a reușit să vadă dincolo de aparențe, să mă cunoască în substrat. Cred că asta l-a fascinat. A văzut ce fel de om sunt cu adevărat”, a declarat Sandra…

Sandra-Bahici-Adrian-Mutu

„Sandra are ceva. Zâmbetul pe care îl afișează și este foarte frumos. E, de fapt, o oglindă a sufletului ei. Cel puțin pentru mine. Mă sprijină, e pragmatică, e și încăpățânată, pentru că atunci când își pune ceva în cap nu se lasă. Acum face cursurile IMA, vrea să fie o colegă de-a voastră. Să sperăm că o să și reușească. Eu cred că pe lângă frumusețe, trebuie să fie și foarte pregătită. Eu cred că ea nu-și dorește să fie doar frumoasă, trebuie să fie și deșteaptă, să demonstreze că e deșteaptă, eu știu că e. Trebuie să demonstreze acest lucru învățând și fiind foarte pregătită. Tocmai pentru că poartă un nume și e cine e”, a afirmat Adrian Mutu.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies