Home Stiri Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au căzut la pace, pentru copii: „Am avut 80 de procese și…”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au căzut la pace, pentru copii: „Am avut 80 de procese și…”

autor Negriu Elena
708 vizualizari

După ce s-au certat și împăcat de nenumărate ori și, ulterior, au divorțat, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au căzut la pace și s-au împăcat, de dragul copiilor.

Vedetele nu au reluat relația amoroasă, dar nu se mai ceartă și încearcă să se poarte civilizat.

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut de curând că fostul soț a ajutat-o enorm de la o vreme.

„Dacă îmi aduc bine aminte, da, am avut 80 de procese și plângeri penale. Aveam ziua și instanța. Ajunsesem să merg la tribunal ca la mine acasă.

Acum suntem la final, trebuie doar să se mai stabilească domiciliul copiilor, însă ei au crescut, sunt mari, iar decizia nu mai contează, pentru că vor alege singuri unde își doresc să stea.

Se înțeleg foarte bine cu tatăl lor, el și-a asumat toate cheltuielile, stau la el de câteva luni, pentru că, după operația de ocluzie intestinală, mi-a fost foarte greu să mă mobilizez.

Și acum sunt în recuperare. Da, Silviu m-a ajutat foarte mult în această perioadă, i-a plimbat pe copii prin America, prin țară, le-a cumpărat ce au vrut.

Silviu nu vorbește cu mine de patru ani. L-am chemat la mediere, pentru că această tăcere și necolaborate dintre noi îi afectează foarte mult pe copii.

Eu am insistat la Protecția Copilului pentru consiliere psihologică, deoarece Eduard și Maximus nici nu vorbeau cu tatăl lor.

După consiliere, s-au dus la vizite, s-a reluat relația, a fost totul foarte bine.

Însă au deficit de hiperactivitate cu deficit de atenție, adică ADHD, o tulburare de comportament pe care o dezvoltă copiii din familii conflictuale și divorțate.

Primul pas spre terapie este comunicarea dintre părinți, chiar dacă sunt divorțați.

Degeaba ai bani, le faci toate poftele și apoi le spui că: «Mă-ta nu are bani să vă cumpere ce vă cumpăr eu», pentru că astfel de discuții și vorbe îi afectează.

Nu trebuie să pui problema financiar, pentru că mai presus e iubirea decât un calculator scump”, a declarat pentru Click! Adriana Bahmuțeanu…

Sursa: viva.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies