Home Stiri Mondene Ai cancer de colon? Tratează-l cu plante!

Ai cancer de colon? Tratează-l cu plante!

autor Elena Rădulescu
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Ai-cancer-de-colon.jpg

Pentru a reduce riscul apariției cancerului de colon, studiile ne îndeamnă spre o alimentație bogată în legume, fructe și fibre vegetale celulozice.

cancer de colon 3

Tratamentele naturiste au efecte miraculoase asupra cancerului de colon.

Pentru cancerul de colon, cele mai bune tratamente sunt curele cu sucuri naturale din legume și fructe proaspete.

Ce trebuie să se consumăm zilnic?

– legume proaspete: salată verde, ceapă, spanac, pătrunjel, morcov, ţelină, sfeclă roşie, varză albă şi roşie, napi, conopidă, tomate, cartofi copţi, ridichi, fasole verde şi fasole cu bobul mare, broccoli, mazăre verde, păstârnac, bame, linte, gulii, usturoi, creson şi hrean;

– fructe proaspete: stafide, piersici, cireșe, mere roșii, curmale, pere, struguri roşii, pepene verde, zmeură, coacăze, căpșuni, mure, portocale, dude, afine, nuci, lămâi, grapefruit-uri roşii, migdale, rodii;

– 16-30 de grame de fibre alimentare.

Mai sunt permise: pâine integrală, germeni de grâu, miere de albine, tărâțe, orez, soia, carne slabă de pește şi pui, lapte acru degresat, brânzeturi nefermentate de vacă sau capră, ouă proaspete (maximum de trei ori pe săptămână).

Ca grăsimi se pot folosi uleiurile vegetale de măsline, floarea-soarelui, porumb, soia şi dovleac.

Usturoiul este foarte bun pentru cancerul de stomac și de colon; se recomandă să se consume zilnic doi sau trei căței de usturoi.

Pentru un regim alimentar corect, trebuie să aveți patru sau cinci mese pe zi:

– se bea pe stomacul gol o cană cu ciorba de cartofi fierţi cu legume, tărâţe şi seminţe de in.

– mic dejun: lapte acru cu tărâţe, seminţe de in sau amestec de urzici şi măceşe, dar și fructe proaspete;

– prânz: cartofi copţi, lapte acru, o felie de pâine integrală, legume crude, usturoi, ceapă, suc de legume crude, varză acră nesărată şi zeamă de varză acră diluată.

– un ceai cu pâine integrală, în jurul orei 17:00.

– cină: se mănâncă alimentele de la prânz.

Tratamentul fitoterapeutic pentru cancer de colon

Plantele medicinale au efecte miraculoase datorită componentelor biochimice:

– flavonoidele: împiedică activitatea substanțelor cancerigene şi întrerup metastaza celulelor maligne;

– carotenoizii: apără organismul de apariţia cancerului de colon;

– terpenele din uleiurile eterice: împiedică acțiunea agenţilor cancerigeni, având acţiune antioxidantă;

– betacarotenul: un antioxidant impresionant în protecția anticancerigenă şi un inhibitor al celulelor maligne;

– vitaminele C, E, A: omoară radicalii liberi, evită apariția cancerului la nivelul tubului digestiv şi oprește procesul de metastază către alte organe;

– sărurile minerale: previn apariția cancerului;

Împotriva cancerului de colon au efecte miraculoase rapița și ceaiul verde, dar si alte plante precum:

– ceaiul de gălbenele – infuzie, câte o cană, de trei ori pe zi;

– ceaiul de busuioc de câmp – infuzie, câte o cană, de două-trei ori pe zi;

-cătina albă – sub formă de ulei, câte o lingură, de trei ori pe zi, înainte de masă;

– obligeană – infuzie, câte 30 de picături, de trei-patru ori pe zi;

– lichenul de piatră –sub formă de pulbere fină, câte patru-șase lingurițe pe zi, pe stomacul gol;

– ceaiul de menta-broaștei – două-trei căni pe zi, pentru reducerea cancerului de stomac şi intestine;

– ceaiul de cimbru de cultură – infuzie două-trei căni pe zi, împotriva tumorilor din stomac şi colon;

– ceaiul de trifoi roşu – infuzie trei-patru căni pe zi, cu proprietăți anticancerigene la nivel colorectal şi asupra altor organe;

Cele menționate mai sus sunt pentru uz intern, pentru uz extern vă puteți pune comprese cu: bitter suedez, coada-calului, trifoi roşu, gălbenele, tătăneasă, rostopască şi coada-şoricelului.

Pentru a vă vitaminiza, întâi organismul și pentru calmarea durerilor puteți folosi mierea de albine.

Mierea de albine se folosește pentru toate tipurile de cancer. Aceasta înlocuiește zahărul alb. Proprietățile mierii de albine sunt: cicatrizante, vitaminizante, antispastice, antiseptice, calmante, expectorante şi sedative. Mierea este un bun tratament pentru cancer, deoarece este bogată în vitamine naturale, minerale şi aminoacizi.

Polenul se administrează câte două lingurițe pe zi, cu 20 de minute înaintea meselor de dimineață și amiază. Tratamentul trebuie urmat 30 de zile.

Păstura din faguri se administrează câte trei linguriţe pe zi, înaintea meselor principale, efectele sale fiind de stimulare a rezistentei corpului bolnav de cancer, ciroză şi ascită;

Lăptişorul de matcă are efecte benefice asupra sistemului imunitar, redă puterea şi întărește organismul slăbit…

Abonează-te pe:Yve.ro news