Home Stiri Mondene Alec şi Hilaria Baldwin, părinţi pentru a treia oară

Alec şi Hilaria Baldwin, părinţi pentru a treia oară

autor Elena Yvette
779 views

Se pare că, în toamna acestui an, actorul american, Alec Baldwin, va deveni tată pentru a treia oară. Deşi acum nouă luni, Hilaria, soţia sa, aducea pe lume cel de-al doilea copil, Rafael Thomas, în urmă cu câteva zile cei doi au anunţat că cel de-al treilea copil se pregăteşte şi el să apară în familia lor. 

30 ROCK -- NBC Series -- Pictured: Alec Baldwin as Jack -- NBC Photo: Mitchell Haaseth

Anunţul a fost făcut pe un renumit site de socializare, chiar de către Hilaria, care a dezvăluit şi sexul bebeluşului.

”Ireland, Carmen, Rafael, Alec și eu suntem încântați să vă anunțăm că familia noastră se mărește din nou. Băiețelul nostru va veni pe lume toamna aceasta”, scrisese Hilaria pe site-ul de socializare.

Hilaria, în vârstă de 32 de ani, de meserie profesoară de yoga, este cea de-a doua soţie a celebrului  actor Alec Baldwin (57 de ani).

Cei doi s-au căsătorit pe 30 iunie 2012. Primul copil al cuplului, Carmen (2 ani), s-a născut pe 23 august 2013, iar în 2015  s-a născut şi Rafael (9 luni). Actorul mai are o fiică, pe nume Ireland, în vârstă de 19 ani, de meserie fotomodel, din căsnicia anterioară cu actriţa Kim Basinger (62 de ani).

“Ziua mea nu se sfârşeşte niciodată. Nu începe şi nu se termină niciodată, din cauza lui Rafael, care se trezeşte din două în două ore. Micuţul doarme cu noi în pat. Din când în când mă ajută să-l hrănesc, să-i fac baie şi să-i schimb scutecul surioara lui, Carmen. Însă, are momente când e geloasă, fiindcă i se pare că mă ocup prea mult de bebeluş”, a relatat frumoasa mămică.

 Baldwin a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din  filmul “Ghinionistul”, din anul 2003.

172107256

500x598_144363589785d76347

Sursa photo: nocookie.net; nydailynews.com; antena3.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed