HomeStiri Mondene Hevito, „Ahora”

Hevito, „Ahora”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 966 views
1398773979_DSC_3340 in Stiri Mondene

După ce în anul 2015, artistul Hevito, originar din Republica Dominicană, devenea celebru datorită piesei „Bailando”, alături de  DJ Sava, se pare că acum acesta şi-a lansat propria piesă solo, intitulată „Ahora”. Versurile întregii piese sunt în limba spaniolă.  

1398773979_DSC_3340

“Ahora inseamna «Acum», asa ca mesajul piesei este pozitiv, sa traiesti viata acum, sa traiesti clipa, sa nu te hranesti cu amintiri, sa nu te uiti inapoi, sa traiesti in prezent, nu in trecut. E o piesa de stare si indeamna la distractie!”, declara Hevito, pentru o revistă locală.

„Ahora” a fost compusă de Mr Vik, Alex Serbu, iar versurile acesteia au fost create chiar de către Hevito. Iar regizorul videoclipului a fost Simion R. Stefan.

“Piesa este compusa de catre mine, versurile ii apartin lui Hevito, este lucrata in colaborare cu Alex Serbu care a facut chitara returnela. La piesa a lucrat si Tamy, cu voci aditionale, care au adus un plus melodiei, la partea de sfarsit. «Ahora» este o piesa care se potriveste stilului muzical al lui Hevito”,  a declarat  Mr Vik.

Hevito a lansat foarte multe piese care au devenit celebre, printre care: „Bailando”, alături de DJ Sava, „Negra Linda”, feat Gipsy Casual & Ralflo, „Quemala”, „Latin Heart”, alături de Ale Blake.

Hevito pare să aibă deja propria semnătură: stil latino şi versuri în limba spaniolă.

Sursa photo: edgecastcdn.net

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed