Alege unul dintre copacii de mai jos si afla ce se ascunde in sufletul tau!

Share

Privește cei șase copaci de mai jos și alege unul dintre ei, apoi, în funcție de alegerea făcută, vei afla ce se ascunde în sufletul tău. Nu sta prea mult pe gânduri și alege-l pe primul care îți place!

  • Dacă ai ales copacul cu numărul 1…

Ești una dintre cele persoane cărora nu le place să bată pasul pe loc. Îți place să te autodepășești. Ești o persoană destul de generoasă, iar la prima vedere oamenii cred că ești destul de dificlă, dar cu timpul își schimbă părerea.

Oamenii de lângă tine nu te consideră deloc o persoană egoistă, ci te văd doar ca pe una care încearcă din răsputeri să devină cea mai bună versiune a sa. De aceea muncești din greu, pentru că vrei din tot sufletul să îți atingi țelurile. Iubești din tot sufletul, iar partenerul de viață este fericit că te are alături.

  • Dacă ai ales copacul cu numărul 2…

Dacă ai ales copacul cu numărul 2, ești una dintre acele persoane cărora le place sinceritatea. Ești o fire destul de amuzantă, dar totodată ești foarte responsabilă și îți place să ai  grijă de cei din jurul tău. Oamenii din jurul tău sunt foarte norocoși să aibă o așa prietenă.

Transmiți tot timpul o energie pozitivă și ai câteva interesant de spus mai tot timpul. Îți place să te ocupi de organizare, iar persoanele din jurul tău te consideră o bună coordonatoare.

  • Dacă ai ales copacul cu numărul 3…

Ești o fire destul de precaută și ești destul de inteligentă. Pentru tine, tu contezi cel mai mult. Îți place să analizezi de două ori fiecare mișcare pe care o faci. Chiar dacă pari o persoană introvertită, ai tot timpul dreptate într-o discuție contradictorie, pentru că ai niște argumente foarte solide. Persoanele de lângă tine apreciază cel mai mult la tine că dai sfaturi destul de bune și ești aproape de ei în cele mai grele momente. Ai prieteni puțini, dar buni.

  • Dacă ai ales copacul cu numărul 4…

Dacă ai ales copacul cu numărul patru, ești o persoană destul de sensibilă. Ești o fire destul de sentimentală și mai tot timpul te bazezi pe intuiție. Prietenii sau cei din jurul tău sunt foarte atrași de atitudinea ta, pentru că emani tot timpul energie pozitivă și poți transforma un lucru rău într-unul bun.

Pe lângă asta, ești o fire destul de creativă, iar acest lucru te ajută să nu te blochezi și să încerci să găsești o cale de ieșire.

  • Dacă ai ales copacul cu numărul 5…

Ești una dintre acele persoane care atrag atenția asupra lor prin simpla lor prezență. Ai o personalitate puternică și ești o persoană fermecătoare, de la trup, până la minte.

Îți place să îți trăiești viața la maximum și nu refuzi niciodată o aventură, pentru că tu consideri că doar așa poți afla lucruri despre ceilalți și despre tine. Te interesează foarte multe lucruri, dar totodată te simți bucuroasă că știi că ai timpul necesar pentru a le dezvolta.

  • Dacă ai ales copacul cu numărul 6…

Ești una dintre acele persoane care gândesc tot timpul pozitiv și atrag doar lucruri bune. Consideri că viața ta este un dar și trebuie să ai grijă cum te îngrijești mai bine de ea. Lupți destul de tare pentru ceea îți dorești, dar te simți mândră pentru realizările tale până la ora actuală…

Folosești fiecare situație în favoarea ta, pentru a învăța lucruri noi despre tine însăți sau ceilalți. Gândești pozitiv și ai o atitudine foarte sănătoasă față de viață.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news