Home Stiri Alex Bodi a recunoscut că Bianca i-a fost amantă, dar și că a bătut-o

Alex Bodi a recunoscut că Bianca i-a fost amantă, dar și că a bătut-o

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 727 views 2 minute timp de citit

Schimbare de roluri în relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! După ce blondina a spus că a fost înșelată cu Daria Radionova mai bine de o jumătate de an, iată că adevărul este cu totul și cu totul altul!

Afaceristul a mărturisit că, în timp ce era însurat cu Iulia Sălăgean, a avut o relație de trei luni și cu Bianca. A decis să vorbească despre acest lucru deoarece a fost extrem de deranjat de faptul că blondina a spus despre Daria Radionova, logodnica sa, că este amanta lui.

„Ea nu e în stare să își asume anumite chestii. Și nici situația în care am fost noi la început și postura în care se afla atunci. Ea le neagă. Ea uită unele lucruri, probabil voit. Ea râde de toată lumea, face pe toată lumea «amantă», dar ea să nu uite că ea a fost amanta mea. Eu până să divorțez oficial de fosta mea soție, ea a umblat trei luni cu mine pe ascuns. Ea nu acceptă că cineva a abandonat-o de tot. Dar să nu uite cât am ajutat-o eu.

Mai avea lucruri pe aici, i le-a pregătit Daria într-un sac, i le-a dat un prieten comun, toate gențile și ceasurile alea ale ei fake”, a spus Bodi.

Mai mult decât atât, milionarul a recunoscut că a lovit-o, însă doar o dată, când se aflau în vacanță. „E adevărat, incidentul s-a petrecut la Viena. Am lovit-o, într-adevăr, avea dreptate, dar, după ne-am împăcat, a trecut un an și ceva de atunci.

A existat un episod, un conflict între noi. Au degenerat lucrurile din cauza geloziilor ei. E adevărat, și din vina mea, dar ea mereu pretinde că știe lucruri. Dacă ea mă face «sociopat» și «nebun», de ce sare la bătaie la mine? Dacă ea e așa de firavă, normal că are semne pe mâini, că am prins-o când sărea la mine”, a mai adăugat acesta în cadrul emisiunii XNS, conform celor de la viva.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies