Home Stiri Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, la un pas de împăcare?

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, la un pas de împăcare?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 635 views 2 minute timp de citit

Alex Bodi a oferit primul interviu după ce a scăpat de arestul la domiciliu. Acesta a făcut mai multe declarații surprinzătoare despre Bianca Drăgușanu, deși, în urmă cu doar câteva luni, cei doi se acuzau de lucruri extrem de grave.

Conform celor de la spynews.ro, Alex Bodi a spus că nu ar exclude o împăcare cu Bianca Drăgușanu, deoarece „Viața este imprevizibilă și să nu spui niciodată «niciodată»”. Mai mult decât atât, tot despre fosta lui soție, afaceristul a adăugat că: „Nu e capitol încheiat în relația mea de viață, cu nimeni”.

De asemenea, potrivit sursei menționate anterior, milionarul o caută pe Bianca (deși aceasta are o relație cu Gabi Bădălău) și face tot felul din gesturi prin care încearcă să își arate sentimentele pe care încă le mai are pentru fosta prezentatoare de la Kanal D.

În urmă cu ceva timp, Alex Bodi a recunoscut că i-a trimis Biancăi flori și nu s-a putut abține din a-i face și câteva complimente. „Eu nu am voie să dau flori, nici direct, nici indirect. Ea este într-o relație, nu am de ce să-i trimit flori și, da, dacă am vrut să-i trimit flori, i le trimit dacă vreau și simt, care este problema?! Nu mă avantajează pe mine cu nimic că este singură sau nu este singură. Ea este într-o relație, într-o perioadă bună a vieții ei, din ce am auzit și din ce se vede. Și mă bucur că este așa, de ce să mă bucur că e singură? Nu vreau să mă pronunț în absolut nimic.

Da, este adevărat că i-am trimis flori, știe toată lumea că aveam obiceiul să-i trimit flori, dar și Bianca este o femeie frumoasă, curtată de o grămadă de persoane, dar îți dai seama că nu sunt singurul care îi poate trimite flori. Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca admiratorii ei”, a declarat acesta pentru cei de la Antena Stars, relatează cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies