HomeStiri Mondene Alexandra Stan, despre filmulețul controversat cu ea apărut pe internet: „Înainte de a judeca pe cineva, consider că…”

Alexandra Stan, despre filmulețul controversat cu ea apărut pe internet: „Înainte de a judeca pe cineva, consider că…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/12/Alexandra-Stan-despre-filmuletul-controversat-cu-ea-aparut-pe-internet-„Inainte-de-a-judeca-pe-cineva-consider-ca...”-1.jpeg

Alexandra Stan s-a filmat goală, dansând lasciv pentru iubitul ei, iar imaginile au „scăpat” pe internet, șocând pe toată lumea.

Artista a fost criticată de o mulțime de fani pentru felul cum apăruse, iar pe de altă parte, unele persoane i-au apreciat curajul de a se expune.

Cântăreața a transmis un mesaj referitor la filmulețul cu pricina, menționând că era destinat doar iubitului ei și ar fi ajuns din greșeală pe internet.

„Un mic mesaj pentru pentru cei care au văzut ultimele știri cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet.

Alexandra Stan, despre filmuletul controversat cu ea aparut pe internet „Inainte de a judeca pe cineva, consider ca...” 2 in Stiri Mondene

Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu! Subiect închis”, a declarat Alexandra Stan.

„Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație.

Alexandra Stan, despre filmuletul controversat cu ea aparut pe internet „Inainte de a judeca pe cineva, consider ca...” 3 in Stiri Mondene

Din răutate, din frustrare, din ignoranță, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles.

Iar eu, după zece ani de carieră internațională, am fost acuzată de «disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit». Oare chiar așa să fie?

Mai ciudat mi se pare faptul că «acuzele» vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. (…)

Suntem în 2019, am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce.

Sunt free să postez ce vreau, deal with it. Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy.

Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independentă, că nu am management sau planuri de marketing.

Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi.

Noi, femeile…noi, artiștii…noi, persoanele din muzică din România…

Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a explicat Alexandra Stan gestul său.

Surse: libertatea.ro, instagram.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed