Home Rugaciuni Rugaciunea de miercuri pentru iertarea pacatelor

Rugaciunea de miercuri pentru iertarea pacatelor

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Rugaciunea de miercuri

Rugaciune de miercuri – in aceasta zi ne concentram pe puterea de a rezista in fata ispitelor diavolesti si a face tot posibilul pentru a fi demni de iertarea lui Dumnezeu. Rugaciunea de miercuri catre Dumnezeu pentru ajutor. Citeste rugaciunea de miercuri ca sa ai o zi buna si productiva.

Rugaciunea de miercuri

Rugaciunea de miercuri, spusa dimineata, reprezinta o modalitate minunata de a incepe o noua zi cu gandul la Dumnezeu. Prin aceasta ne conectam cu El inca de la inceputul zilei, si, chiar daca ne trezim stresati, tristi sau deprimati pentru ca urmeaza o zi epuizanta la munca, de exemplu, sau pur si simplu pentru ca ne confruntam cu greutati, faptul ca ne rugam si, in acest caz, ca spunem rugaciunea de miercuri, ne ajuta sa ne intarim intru Dumnezeu, sa gasim forta pentru a trece cu bine de sarcinile sau obstacolele de zi cu zi care se pot ivi. Atunci cand spunem inca de dimineata rugaciunea de miercuri, il punem in centrul atentiei pe Dumnezeu, asa cum este indicat sa facem in fiecare moment, iar energia benefica pe care o revarsa asupra noastra prin bunatatea Sa ne va urmari oriunde vom merge si orice vom face, deoarece ne vom simti mai pozitivi si vom reactiona mai calmi la ceea ce se intampla de-a lungul zilei. Rugaciunile, inclusiv rugaciunea de miercuri, reprezinta o forma de meditatie care ne apropie si mai mult de Sfanta Treime.

Rugaciunea de miercuri

Doamne Atotputernice si Atotindurate! Imi aduc aminte ca Te-ai nascut Om din Sfanta Fecioara in pestera si ai fost vandut cu treizeci de arginti de ucenicul cel viclean, ca sa ne rascumperi pe noi, pacatosii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, indura-Te de mine, pacatosul!
Primeste, Doamne, aceasta mica a mea rugaciune si umilita a mea vointa, ca ma intristez pentru ca Te-am intristat si ma amarasc pentru ca Te-am suparat fara de numar. La Tine, Prea Bunule Mantuitor, am toata speranta si cred ca Tu, Care din iubire de oameni ai primit sa fii vandut pentru noi, Te vei indura si de mine acum, ca sa ma mantuiesti de chinurile cele de veci si sa ma invrednicesti Imparatiei Tale. Nu Te departa de la mine, Doamne, si ajuta-mi, ca in toate sa fac voia Ta si sa nu Te mai rastignesc in toate zilele cu faptele mele cele pacatoase, nici sa Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum faceau iudeii cei necredinciosi in timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea pacatoasa sa-Ti spal picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru ca sa ma invrednicesc a auzi si eu din Gura Ta cea dulce: „Iertate sa-ti fie pacatele”. Amin!

Asadar, in rugaciunea de miercuri il preamarim pe Mantuitorul Iisus Hristos si Il recunoastem ca fiind Om nascut din Sfanta Fecioara si Mantuitor, deoarece s-a jertfit pe Sfanta Cruce ca noi sa fim izbaviti si scapati de sub puterea satanei.

In rugaciunea de miercuri ne adresam Domnului Iisus Hristos pentru a avea indurare de noi deoarece suntem pacatosi si gresim in fiecare zi, dar ne caim si incercam sa ne indreptam spre calea cea buna, ne straduim in fiecare clipa sa fim pe placul lui Dumnezeu si ne rugam, smeriti, sa rezistam ispitelor, gandurilor si faptelor rele…

Ne punem nadejdea in Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, iar in rugaciunea de miercuri Il rugam sa nu se indeparteze de sufletele noastre, ci sa ne ajute sa scapam de pacat si sa ne intareasca pentru a putea face voia lui Dumnezeu. Rugaciunea de miercuri se incheie cu dorinta noastra umila de a fi iertati precum femeia cea pacatoasa care I-a spalat picioarele Mantuitorului – in acelasi mod dorim si noi iertarea si regretam din suflet toate greselile si pacatele pe care le-am facut si plangem, ca sa devenim vrednici de iertarea lui Dumnezeu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed