HomeStiri Mondene Alexandra Stan vorbeşte despre Bogdan, noul său iubit: ”Iubitul meu este cel mai bun prieten al meu de 10 ani.”

Alexandra Stan vorbeşte despre Bogdan, noul său iubit: ”Iubitul meu este cel mai bun prieten al meu de 10 ani.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
61342098 in Stiri Mondene

Prezentă la un eveniment monden, Alexandra Stan a vorbit în exclusivitate, în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale, despre relaţia pe care o are de 8 luni cu Bogdan, un tânăr artist care o ajută şi la proiectele sale muzicale. 

 61342098

Alexandra şi Bogdan au participat la acest eveniment ce a avut loc în zona Titan, cu ocazia deschiderii unui nou restaurant chinezesc. Aceasta a mărturisit în cadrul interviului că este în sfârşit, foarte fericită.

 ”Da, trebuie să recunosc, este iubitul meu, dar nu aş vrea să discut prea multe despre asta. El nu cred că vrea să stea în lumina reflectoarelor. Cel puţin nu deocamdată. Şi el este artist ca şi mine.”, a mărturisit Alexandra.

 

Pentru persoanele dragi din viaţa sa, Bogdan nu a fost deloc o surpriză, căci acesta era deja de câţiva ani buni, cel mai bun prieten al artistei.

”Iubitul meu este cel mai bun prieten al meu de 10 ani, l-am prezentat şi părinţilor. Suntem împreună de şase luni?!!! Nu, mai mult, de 8 luni. Amândoi am făcut primul pas. S-a întâmplat, nu a existat atracţie între noi, o singură dată a existat o tentativă, dar am zis să o lăsăm aşa, apoi, vara trecută, s-a întâmplat să ne îndrăgostim unul de celălalt. Ne-am mutat împreună, stăm în Bucureşti, eu stau în Bucureşti de doi ani. Noi nu ne sfătuim când ne îmbrăcăm, dar se întâmplă să ne asortăm. Micul dejun îl facem împreună, cine are timp. Nu ne gândim la asta.”, a mai declarat artista.

1-Alexandra-Stan

PSX_20160307_211140-620x450

Sursa photo: 1616.ro; showbizreport.ro; huff.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed