HomeStiri Mondene Alexandru Arșinel a vorbit despre prima întâlnire cu soția sa

Alexandru Arșinel a vorbit despre prima întâlnire cu soția sa

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 927 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/11/Alexandru-Arșinel-a-vorbit-despre-prima-întâlnire-cu-soția-sa.jpg

În cadrul unei emisiuni TV, Alexandru Arșinel a vorbit despre prima întâlnire cu soția sa, dar și despre problemele de sănătate ale acesteia.

Alexandru-Arșinel-a-vorbit-despre-prima-întâlnire-cu-soția-sa in Stiri Mondene

„Ce s-a întâmplat cu soţia mea este un impas peste care trebuie să trecem. Înţelegere, bucurie, iertare sunt secretele unei căsnicii fericite. Destinul şi întâmplarea, care au jucat un mare rol în viaţa mea, au făcut să ne întâlnim. Eram săraci şi la prima plimbare am dus-o la un restaurant. Eu eram obişnuit cu băieţii să beau un coniac, aşa că am cerut două coniacuri şi o farfurioară cu caşcaval. Ea nu s-a apropiat de nimic”, a povestit Alexandru Arșinel.

Deoarece soția lui Arșinel nu se simte tocmai bine, acesta a decis să dea mai multe detalii despre acest lucru…

„Sunt probleme pentru totdeauna. Sunt probleme pe care sperăm să le ameliorăm, dar sunt probleme. Soția are un tonus extraordinar, iar noi, familia, deja ne-am înșurubat la această problemă care ne așteaptă. Ne-am găsit puțină liniște pentru că între timp ne-am convins că trebuie să facem treaba asta și să o facem cu dragoste și prietenie și oamenii pot să continue viața în condiții mai dificile”, a mai spus Alexandru Arșinel.

in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed