HomeStiri Mondene Alimente de evitat în funcție de zodia ta

Alimente de evitat în funcție de zodia ta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 618 views
hamburger-cartofi-prajiti-suc in Stiri Mondene

Perioada în care te-ai născut poate indica anumite sensibilități care nu trebuie accentuate printr-o dietă necorespunzătoare. Află care sunt alimentele care îți fac rău, potrivit zodiei în care te-ai născut!

hamburger,-cartofi-prajiti,-suc

Berbec

Sarea și băuturile care conțin alcool sunt inamicii nativilor în Berbec. Prea multă sare le afectează vasele de sânge și oasele, iar alcoolul le suprastimulează rinichii. Ar fi indicat să consume mai multă apă și să se odihnească mai mult.

Taur

Alimentele cu un conținut crescut de carbohidrați și mâncărurile grele nu sunt recomandate celor născuți sub semnul Taurului, pentru că se transformă ușor în depuneri de grăsime. Pentru a asigura buna funcționare a tiroidei, trebuie să includă în dietă alimente care conțin iod, ca peștele.

Gemeni

Acești nativi au obiceiul de a mânca pe fugă și tind să aleagă fast-food-ul. Pentru a avea energie, au nevoie totuși de o dietă sănătoasă. Cafeaua și băuturile energizante trebuie evitate. E bine să opteze pentru ceaiuri din plante medicinael, cu efect calmant. Calciul este un mineral de care au nevoie pentru sănătatea oaselor, prin urmare pot include în dietă lapte, brânză de vaci, iaurturi.

Află ce alimente să eviți în funcție de zodie AICI.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed