HomeStiri Mondene Cum îți dai seama că ai nevoie de sex

Cum îți dai seama că ai nevoie de sex

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 773 views
Cum-iti-dai-seama-ca-ai-nevoie-de-sex in Stiri Mondene

Lipsa sexului îi afectează pe oameni atât din punct de vedere fizic cât și emoțional, fără ca ei să-și dea seama. Această nevoie umană depășește cu mult plăcerea generată de actul sexual în sine, deoarece sexul îndeplinește, de asemenea, un rol important  în menținerea sănătății și a bunăstării psihice.

Cum iti dai seama ca ai nevoie de sex

Din diverse motive, unele persoane încearcă să-și suprime dorințele sexuale, în timp ce altele se exprimă mai ușor și nu ezită să traiască aceste momente la intensitate maximă.

În orice caz, atunci când o persoană nu are o viață sexuală satisfăcătoare, dorințele lor reprimate devin evidente și se manifestă prin anumite comportamente!

Insomnii repetate

Îți e din ce în ce mai greu să adormi în ultima perioadă? Sexul ajută la secretarea unui hormon cunoscut sub numele de oxitocină, care este important pentru a beneficia de un somn plăcut și odihnitor. Astfel, atunci când o persoană își petrece mult timp fără sex, este posibil să se confrunte cu insomnii.

Stres și modificări ale dispoziției

Modificările bruște de dispoziție și stresul pot indica că organismul are nevoie de sex, însă acest lucru nu este neapărat necesar. Totuși, în cazul în care trec luni de zile fără să ai parte de sex, este posibil să te confrunți cu emoții negative, cum ar fi stările de iritabilitate, pesimism și schimbări de dispoziție. Este important de știut că sexul ne ajută să ne menținem moralul și că este o necesitate care nu trebuie reprimată.

Citește continuarea articolului pe CLICK SANATATE!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed