HomeStiri Mondene Alina Borcea a dezvăluit detalii legate de divorț! “Eu nu i-am cerut nimic lui Cristi!”

Alina Borcea a dezvăluit detalii legate de divorț! “Eu nu i-am cerut nimic lui Cristi!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 849 views
alina_5 in Stiri Mondene

După ce Cristi Borcea a hotărât să divorțeze de Alina, au apărut speculații cu privire la partaj. S-a spus că fosta soție a lui Cristi va primi destul de mulți bani, având în vedere averea pe care dinamovistul o deține.

alina_5

După 13 ani de relație și alți cinci de mariaj, Alina și Cristi Borcea s-au hotătât să divorțeze. Având în vedere criticile apărute, Alina a dorit să ofere pentru “Libertatea” mai multe detalii despre unul dintre cele mai populare divorțuri din showbiz-ul românesc.

”Sunt foarte multe speculații și neadevaruri spuse și înreținute constant la adresa mea în ceea ce privește divorțul, așa că vreau să lamuresc lucrurile, ca să nu mai las loc de scenarii. Cum știți, eu și soțul meu am depus actele de divorț cu o mediere, pe care nu toată lumea alege să o facă. Aceasta mediere poate fi retrasă în termen de 30 de zile de către oricare dintre noi. Cât despre partaj, este foarte simplu, dacă vom divorța. Eu, de la soțul meu Cristi Borcea, rămân cu doi copii absolut superbi, rodul iubirii noastre de 13 ani. În rest, Cristi le va asigura copiilor tot ce trebuie – pensie alimentară, școli și, mai presus de orice, dragoste”.

”Cât mă privește pe mine, din punct de vedere financiar, eu nu i-am cerut nimic lui Cristi, asta ca să pun punct speculatiilor o dată pentru totdeauna. Apartamentul de la Miami în care locuim în prezent i-a fost dăruit la naștere fiului nostru Alexandru. Apartamentul este în prezent al familiei Borcea, deci nu este al nostru și el va face ceeace dorește cu el. Cât privește business-urile de la Timișoara, hotelul și toate cele despre care s-a scris că ar aparține familiei mele sunt tot ale familiei Borcea. Repet, dacă vom divorța, eu nu i-am cerut nimic lui Cristi”, a declarat Alina pentru Libertatea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed