Home Stiri Alina Ceuşan, criză de nervi pe Instagram: „Ia, hai, fă pași…”

Alina Ceuşan, criză de nervi pe Instagram: „Ia, hai, fă pași…”

autor Buinoschi Andreea
183 vizualizari

Alina Ceuşan a adus pe lume primul său copil, pe data de 15 septembrie. Aceasta este mamă de băiat, iar fericirea a fost atât de mare, încât a decis să le arate fanilor tot ceea ce s-a întâmplat înainte, dar şi după naştere. Cu toate acestea, o internaută i-a lăsat un comentariu răutăcios, iar Alina a reacţionat imediat.

2

„Mă uit la story-urile tale non-stop de când ai născut, în 3 sferturi din ele ești singură. Unde e copilul? Că în afară de două trei selfie-uri prin care îi faci reclamă și publicitate, altceva nu am văzut. Nu înțeleg de ce voi, influencerii, vă înmulțiți!? Și așa nu aveți timp să vă creșteți odraslele. Asta e diferența dintre o mama influencer cu beșini și una fără. Prima se spală și se coafează din maternitate, a doua se spală în două săptămâni, dar își vede copilul crescând alături de ea, nu de personalul spitalului, bone s.a.m.d.p. Îmi plăcea de tine, dart e-ai transformat nasol. Păcat. Vă mănâncă faima și banii. Ai ajunscam la nivelul Biancăi Drăgușanu.”, a fost comentariul de la care a început totul.

Alina Ceuşan nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a dat replica imediat: „Nu am înțeles? Am menționat  ieri că Rock a fost la screening timp de două ore dimineața, în rest imediat după intervenție, când am ieșit din Terapie Intensivă, a fost tot cu mine zi- noapte, eu l-am schimbat, l-am alăptat, m-am pompat, lucru care ți-l pot confirma cei de la Regina Maria. Și chiar se mirau că nu îl dau pe secție. Dar nu înțeleg de ce te f**e pe tine grija, mai pe românește, că m-ai și enervat, unde e copilul, îl postez cât simt eu și chiar cred că l-am postat mult.

3

Diferența dintre o mamă influencer și una normal e că una influencer mai și postează (da, despre ce vrea ea, copil, lansarea de bijuterii a unei prietene, o brățară primită PENTRU copil, în fine, ce vrea ea), în rest, ambele își iubesc la fel de mult copilu. Și mama normal se machiază. Și mama normal postează DACĂ VREA. De la noi se AȘTEAPTĂ să facem asta. Și, ghici ce? O facem cu drag.

4

Comentariul tău e c**t, lasă-mă să-ți zic, pentru că nu cunoști realitatea și proiectezi tu una falsă în care, vezi Doamne, dacă pui ceva pe Instagram în care nu apare copilul, nu ai grijă de copil.

Primordial: nu a fost treaba ta unde e copilul meu. Punct. Că aleg să ți-l arăt e altceva. E un privilegiu pentru tine. Nu pentru mult timp, că-ți vei lua block”.

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies