HomeStiri Mondene Iulia Albu, apariţie şocantă la metrou. Oamenii au crezut că nu văd bine

Iulia Albu, apariţie şocantă la metrou. Oamenii au crezut că nu văd bine

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Iulia-Albu-aparitie-socanta-la-metrou.-Oamenii-au-crezut-ca-nu-vad-bine-3.jpg

Iulia Albu a vrut să vadă cum este să meargă cu metroul prin Drumul Taberei, dar a făcut acest lucru în stilul caracteristic. Aşa cum era de aşteptat, vedeta a reuşit să iasă în evidenţă şi nu doar datorită ținutei. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca designerul să meargă cu metroul, dar, aşa cum am văzut şi până acum, anul 2020 este plin de surprize.

Iulia Albu, apariţie şocantă la metrou. Oamenii au crezut că nu văd bine in Stiri Mondene

Fosta soţie a lui Mihai Albu a decis să se îmbrace cu o haină de iarnă şi cu o căciulă groasă, de blană şi, în acest fel, Iulia a reuşit să iasă din anonimat cât ai clipi. Mai mult decât atât, aceasta nu a ieşit singură la plimbare şi l-a luat cu ea şi pe răţoiul de pluş. „Donald a așteptat toată viața lui acest moment. ?”, este mesajul postat de Iulia Albu în dreptul pozei încărcate pe contul său de Instagram.

Iulia Albu, apariţie şocantă la metrou. Oamenii au crezut că nu văd bine in Stiri Mondene

În urmă cu mai multă vreme, Iulia a acordat un interviu pentru cei de la viva.ro şi a vorbit despre divorţ, dar şi despre cum se vedea ea ca mamă: „A fost unul dintre motive (n.r. – faptul că nu a lăsat-o să îşi facă o carieră în modă a fost unul dintre motivele divorțului), nu a fost însă motivul principal. Pentru viaţa mea nu consider definitorie aceea perioadă, singurul lucru pentru care îi sunt veşnic recunoscătoare lui Dumnezeu este Mikaela şi consider că din acest punct de vedere nu am făcut nicio greşeală pentru că sunt extraordinar de norocoasă să am un copil absolut normal. Copilul meu nu este perfect, copilul meu nu plutește când merge”.

Iulia Albu, apariţie şocantă la metrou. Oamenii au crezut că nu văd bine in Stiri Mondene

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească copiii, dar, pur și simplu, nu sunt eu acel gen de persoană. Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor”, a mai spus controversata vedetă…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed