HomeStiri Mondene Anca Serea, dezvăluiri din intimitate. „Încerc, pe cât posibil, să…”

Anca Serea, dezvăluiri din intimitate. „Încerc, pe cât posibil, să…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/08/Anca-Serea-dezvaluiri-din-intimitate.-„Incerc-pe-cat-posibil-sa...”.jpeg

Anca Serea a abordat de curând pe blogul său un subiect extrem de personal. Aceasta a dezvăluit cum reușește să întrețină flacăra pasiunii în căsnicia ei, având în vedere că este dificil pentru un cuplu să aibă intimitate când este vorba despre o familie numeroasă.

Anca Serea, dezvaluiri din intimitate. „Incerc, pe cat posibil, sa...” in Stiri Mondene

Anca Serea și soțul său, Adrian Sînă, au șase copii, iar o mulțime de persoane sunt curioase cum se descurcă, având în vedere că formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizul românesc. „Casa noastră este plină cu mulți copii voioși (…) însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să dispară momentele intime din dormitorul părinților. Pentru că au vârste diferite, respectiv și programe de somn diferite, devine o reală provocare ca eu și Adi să găsim puțin timp pentru noi doi. (…) Încerc, pe cât posibil, să îmi «aglomerez» doar câteva zile pe săptămână, pentru ca apoi să mă pot bucura alături de cei dragi de mai mult timp liber. (…) Pentru noi, fie după ce adorm copiii, fie dimineața devreme, reușim să ne întâlnim în dormitor”, a scris Anca Serea.

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit și ce obicei și-au format ea și soțul său, pentru a avea o căsnicie reușită. „Cel puțin o dată la două luni plecăm împreună în afara orașului, dar avem și minivacanțe unde nu suntem însoțiți de copii. Cred că aceste mici escapade din cotidian ajută tare mult viața noastră de soț și soție, de părinți. Odată ce cresc (copiii) și înțeleg anumite noțiuni, îi învățăm ce înseamnă o ușă închisă și că trebuie să respecte spațiul personal (nu doar pe al nostru, ci și pe al fraților lor). (…) Păstrăm cât mai multă liniște în momentele intime. Avem o saltea de calitate și un pat rezistent (..). Uneori mai pornim televizorul sau puțină muzică pentru a avea un fundal ambiental care să ne ajute nu doar la eliminarea oricărui sunet suspicios, ci și la crearea unei atmosfere plăcute între noi”, a mai dezvăluit frumoasa brunetă…

Sursa: unica.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed