Anca Serea își mai dorește un copil? Iată ce a spus despre acest lucru


512
loading...

Anca Serea este fericita mamă a cinci copii și nu este sigură că se va opri în acest punct.

Aceasta s-a decis să vorbească despre sarcini, nașteri și frumoasa experiență de a fi mamă. Anca a născut întotdeauna pe cale naturală și chiar dacă uneori i-a fost foarte greu, nu și-a dorit sub nicio formă să facă cezariană.

„Acum aș fi tentată să spun că nu vreau al șaselea copil, dar pe viitor nu se știe. Am învățat să nu spun «nu» niciodată. Am născut natural de fiecare dată. Nu am regretat, deși unele nașteri au fost extrem de grele, unele fără epidurală, iar David a avut la naștere 4.550 kg. La 22 de ani a fost o experiență. Dar lucrurile astea se uită. Eu sunt mămica lor, dar și prietena lor. Îmi place să discut foarte mult cu ei și să petrecem timp de calitate. Nu prea îi pedepsesc, nu i-am pedepsit aproape niciodată. Iar atunci când i-am pedepsit, n-am vorbit, de exemplu, zece minute cu ei”, a menționat Anca Serea.

Anca Serea are o siluetă de invidiat

Anca Serea arată excelent după cinci nașteri și, de aceea, la cerințele celor care o urmăresc, a vorbit și despre modul prin care reușește să aibă o siluetă perfectă.

„Mi se pare de bun-simț să ții cont de niște chestii care ar trebui să ne intre cumva în reflex. Cum ar fi niște mese regulate, o alimentație sănătoasă, să mănânci corect și cât mai bine posibil, puțin sport, masaje din când în când. Mănânc repede un fruct sau o legumă. Îmi fac o salată sau o roșie cu un castravecior sau rod un morcov ori conopidă sau broccoli, depinde. Nu îmi place carnea, nu mi-a plăcut niciodată proteina animală, nici când eram mică. Nu îmi plac dulciurile. Seara evit să mănânc foarte mult. Mănânc fie orez, fie pește, fie un iaurt. Nu mai mănânc de foarte mult timp pâine. Dacă nu cumperi chestii nesănătoase și dacă nu te duci cu burta goală la cumpărături, e mult mai bine, pentru că atunci ai tendința să pui multe chestii în coș ca să fie plin. E o reacție firească, ți-e foame și asta e”, a povestit Anca Serea…

Citește și:  Nimeni nu se astepta la asta! Cine este cântărețul celebru care a intrat în casa de la „Puterea Dragostei”

Anca Serea și Adi Sînă sunt extrem de mândri de copiii lor și încearcă să le ofere cea mai bună educație, chiar dacă presiunea socială vine din cealaltă direcție.

loading...