HomeStiri Mondene Alina Pușcaș face dezvăluiri picante. Iată ce spune despre soțul ei

Alina Pușcaș face dezvăluiri picante. Iată ce spune despre soțul ei

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 939 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Alina-Pușcaș-face-dezvăluiri-picante.-Iată-ce-spune-despre-soțul-ei4.jpg

Alina Pușcaș are o relație perfectă și s-a decis să vorbească despre cum l-a cunoscut pe soțul ei și cum a început povestea de dragoste dintre ei.

Alina Pușcaș face dezvăluiri picante. Iată ce spune despre soțul ei4 in Stiri Mondene

Cum a fost cucerită Alina Pușcaș?

„El nu m-a abordat spunându-mi cât sunt de frumoasă sau chestii de genul ăsta. A început să-mi vorbească despre fizică nucleară. El a făcut două facultăți simultan și este pasionat. În ultima vreme am început și eu să citesc mai multe cărți de specialitate, sunt mai interesată de știință datorită lui. Cumva a fost competiție, voiam să-l surprind. Dar mi-am dat seama că nu am cum să țin pasul cu el. Oricât m-aș strofoca eu nu am cum să-l ajung din urmă”, a povestit Alina Pușcaș în cadrul unei emisiuni TV.

Probleme cu bona

Pentru a putea petrece mai mult timp împreună, Alina Pușcaș a angajat o bonă de încredere pentru a-și lăsa copiii în grija ei.

„Am o bonă internă acum, are 60 de ani și o cheamă doamna Elena. Suntem mulțumiți. Am văzut ce s-a întâmplat cu bonele filipineze. Avem și noi camere de supraveghere. Eu aș face o listă neagră a bonelor în care aceste date despre ele să se centralizeze. Am avut experiențe neplăcute cu alte bone, nu că au furat, dar m-am confruntat cu lipsa de responsabilitate față de copil. Eu le-aș interzice să mai facă această meserie. Sunt realmente un pericol dacă nu sunt specializate. Pe bona mea am ales-o prin interviuri, prin agenții, pentru că am luat vreo trei țepe, culmea, tot prin recomandare”, a povestit Alina Pușcaș despre bona pe care a angajat-o, precum și despre cele care le-au făcut probleme multor nume cunoscute din showbizul românesc…

Alina Pușcaș face dezvăluiri picante. Iată ce spune despre soțul ei3 in Stiri Mondene

Alinei Pușcaș și soțului ei le-a fost extrem de greu să găsească o bonă perfecta deoarece au văzut absolut tot ce au pățit colegii lor și de aceea au fost foarte reticenți. Mai mult decât atât, și ei au trecut prin experiențe foarte neplăcute. Din lipsa atenției, au angajat unele bone care nu au fost capabile să aibă grijă de copilul lor așa cum ar trebui și așa cum și-au dorit ei de la început. Totuși, căutând și apelând la tot felul de agenții, au reuși să găsească o femeie serioasă care să le facă viața mult mai ușoară.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed