HomeStiri Mondene Andi Moisescu, despre relația cu Olivia Steer: „Ne-am schimbat în bine, dovada faptului că rezistăm împotriva curentului!”

Andi Moisescu, despre relația cu Olivia Steer: „Ne-am schimbat în bine, dovada faptului că rezistăm împotriva curentului!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
andi-moisescu-si-olivia-steer

Chiar dacă au fost supuși atacurilor mediatice, Andi Moisescu și Olivia Steer au o relație frumoasă, dar și rezistentă. Asta a declarat chiar realizatorul emisiunii „ApropoTV” şi jurat în show-ul „Românii au talent” de la ProTV, într-un interviu pentru Viva.

Andi Moisescu olivia steer

Întrebat care este secretul relației lui cu Olivia, Andi Moisescu a declarat: „Mi se pare că întrebarea sugerează cumva răspunsul. Pe scurt, avem puţină grijă la felul în care hrănim relaţia. Cu un profesionist în alimentaţia sănătoasă ca Olivia în casa, nici măcar nu-i atât de greu. Mie revenindu-mi de la bun început sarcina spectacolului, deci a surprizei”.

„Din fericire, ne-am schimbat în bine. Dovada faptului că rezistăm împotriva curentului. Şi poate ar fi bine să precizez, împotriva curentului, aşa cum e el reflectat în latura lui tabloidă. Căci, dacă treci dincolo de emisiunile de divertisment şi priveşti puţin în jur, realizezi imediat că nu suntem deloc într-o minoritate”, a mai declarat prezentatorul.

După ce Olivia Steer a declarat că se opune vaccinării și că nu este de acord cu mamografiile, foarte multe voci au venit să o contrazică. Asta deoarece există extrem de mulți oameni care îi pun sfaturile în practică.

Soțul jurnalistei îi ia însă apărarea, susținând că a fost atacată de multe personalități și că nu merită acest lucru doar pentru că și-a spus punctul de vedere.

„Soția mea nu a fost subiectul unor controverse. Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”, a declarat Andi Moisescu, scrie ziarulring.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed