HomeStiri Mondene Andra, resemnată în privința greutății sale: „Cred că frumusețea vine din interior”

Andra, resemnată în privința greutății sale: „Cred că frumusețea vine din interior”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 937 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/screen-20.03.1418.04.2019.jpeg

Pe fondul zvonurilor conform cărora ar fi din nou însărcinată, Andra a decis să lămurească acest fapt și să recunoască în mod public faptul că a pierdut lupta cu kilogramele în plus.

screen-20.03.14[18.04.2019] in Stiri Mondene

Îndrăgita cântăreață a fost des întrebată în ultima perioadă dacă așteaptă cel de-al treilea copil, deoarece multă lume a observat că are probleme cu greutatea. Aceasta însă se simte bine în propria piele, deși recunoaște că a acumulat câteva kilograme și este resemnată că nu mai are silueta de acum câțiva ani.

„Am văzut acum în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”, a spus Andra, citată de Radio Impuls.

Artista a declarat că a început să meargă la sala de fitness de patru ori pe săptămână, iar o dată pe săptămână apelează la un tratament facial, pentru a își hidrata tenul. Aceasta nu ia deocamdată în considerare operațiile estetice.

„Uite așa, am venit să vă văd, să mănânc un mălai bun. Sincer, astăzi o să zic «Pas!» sau o să gust un pic, de obicei mănânc două, trei bucăți, dar astăzi spun «Pas!», pentru că de o săptămână m-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul.

O dată la două săptămâni merg la un tratament de față, de hidratare. Am 32 de ani, mai stau. Mie mi-e frică de ace, nu am apelat niciodată, dar niciodată să nu spui «niciodată»”, a mai declarat Andra…

Surse: spynews.ro, cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed