HomeStiri Mondene Andra si Catalin Maruta s-au mutat in vila noua. Cum arata locuinta de un milion de euro?

Andra si Catalin Maruta s-au mutat in vila noua. Cum arata locuinta de un milion de euro?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,2K views
Andra-si-Catalin-Maruta-s-au-mutat-in-vila-noua in Stiri Mondene

Andra și Cătălin Măruță au o familie numeroasă, așa că au căutat să achiziționeze o locuință încăpătoare și nu s-au uitat la bani atunci când au făcut alegerea, întrucât vila pe care au cumpărat-o de curând a costat fabuloasa sumă de un milion de euro.

Andra-si-Catalin-Maruta-s-au-mutat-in-vila-noua in Stiri Mondene

Așa cum era de așteptat, având în vedere suma investită, vila cea nouă este dotată cu piscină și asigură tot confortul pe care îl poate oferi o locuință de lux.

Cătălin Măruță a confirmat zvonul

Recent, Cătălin Măruță a confirmat faptul că s-a mutat împreună cu familia sa. Atât el, cât și soția sa, cântăreața Andra, se află printre figurile de referință din cadrul trustului de televiziune PRO, deoarece Cătălin este prezentatorul emisiunii „La Măruță”, iar Andra este membra juriului emisiunii „Românii au talent”. Ambele producții sunt difuzate de postul PRO TV și întregistrează audiențe impresionate, așadar și salariile soților Măruță sunt pe măsură, permițându-le asemenea extravaganțe. În plus, ambii au contracte pentru a face publicitate unor firme celebre, printre care se numără Mercedes, Lidl, Garnier, astfel că primesc sume foarte mari de bani care le „îngrașă” conturile.

Vila cea nouă, în valoare de un milion de euro, este situată într-o zonă superbă, verde și liniștită, mai exact, pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Zoo Băneasa. Acea zonă este cunoscută pentru faptul că vilele construite acolo au preturi de sute de mii sau milioane de euro.

in Stiri Mondene

Sursele spun că vila cea nouă a soților Măruță este o adevărată „bijuterie” imobiliară, este dotată cu piscină și etaj, iar prețul fusese stabilit inițial la fix un milion de euro, însă Cătălin a putut negocia, reușind să obțină o reducere de 100.000 de euro. Sursele au mai adăugat faptul că acesta nu a făcut credit imobiliar, ci a preferat să achite cu bani gheață, deoarece s-a pronunțat contra ideii de a ajunge sclavul băncilor.

Andra și Cătălin Măruță au oferit un interviu în cadrul revistei „OK!” în urmă cu câteva luni, când au discutat și despre planuri imobiliare:  „Am fost cu mama lui Cătălin (n.r. Rusalina Măruţă) să ne uităm la nişte case. Şi mie, şi lui Cătălin ne plăceau aceleaşi. Suntem compatibili, domn’le!”, a menționat Andra.

in Stiri Mondene

Nu este prima dată când cei doi s-au mutat.

În 2007, până să se căsătorească, Andra și Cătălin Măruță cumpăraseră o vilă în valoare de 300.000 de euro, care este situată într-un complex rezidențial celebru. Tot în acea zonă locuiesc și alte vedete, de exemplu Smiley, Andreea Bănică, Marius Moga și Mihai Gruia (ex-Akcent). Cu toate acestea, nu s-au mutat imediat, ci după doi ani, pentru că au dorit să facă întâi unele modificări, ajungând să se instaleze abia înainte de Crăciunul din 2009.

Andra a declarat la acea vreme: „Am tot refăcut diverse lucruri, ca să fie exact pe gustul nostru. De exemplu, parchetul l-am schimbat de două ori”.

Andra și Cătălin Măruță reprezintă una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc, cei doi fiind extrem de apreciați de public. Aceștia au împreună doi copii superbi: pe David, în vârstă de șase ani, și pe Eva Maria Ioana, de doi ani. Micuța poartă numele bunicilor lui Cătălin și a fost născută prin cezariană la o clinică privată din București…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed