Andreea Bălan a purtat propria rochie de mireasă în noul videoclip: „Această piesă spune exact ceea ce…”

Share

Andreea Bălan a lansat de curând o piesă inspirată din despărțirea sa de George Burcea.

Artista a recunoscut că Am crezut în basme este piesa prin care a redat ceea ce a simțit în legătură cu fostul soț, de aceea a decis ca în videoclip să poarte propria rochie de mireasă.

„Da, această piesă spune exact ceea ce am simțit și cum a ajuns iubirea noastră.

Sunt o familistă convinsă și mi-am dorit mult o familie și doi copii, iar acum mi se pare că a fost doar o poveste, un basm care s-a terminat.

Întotdeauna mi-am pus sufletul în piesele mele și, deși a fost greu să cânt despre mine, totodată a fost ca o eliberare emoțională.

Nu a fost ușor, când am filmat videoclipul, să port rochia de mireasă, și nu a fost ușoară nici filmarea în sine, deoarece tot clipul este plin de simboluri și prezintă etapele despărțirii.

Mai întâi, șocul, prin împietrirea emoțională (sunt prezentată că o statuie), apoi suferința – printr-o scenă în care sunt îmbrăcată în roșu, apoi faptul că mă privesc în oglindă, în rochia de mireasă, și mă văd ruptă în bucăți, iar pe urmă renașterea, printr-un fluture pe care îl port la gât, fiind pe jumătate goală, îmi arată vulnerabilitatea.

Iar ca statement al videoclipului este tabloul Picasso – «Garçon à la pipe», recreat cu mine.

Este una dintre cele mai puternice piese, emoțional vorbind, pe care le-am interpretat vreodată…

După ce am terminat filmările clipului, am plâns, deoarece eram epuizată sufletește”, a declarat Andreea Bălan pentru Viva!.

Surse: libertatea.ro, instagram.com


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news