HomeStiri Andreea Bălan, concluzii despre momentul în care a făcut stop cardio-respirator: „Poate că aveam nevoie de această lecţie pentru că…”

Andreea Bălan, concluzii despre momentul în care a făcut stop cardio-respirator: „Poate că aveam nevoie de această lecţie pentru că…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 2 minute timp de citit

Andreea Bălan a trecut prin cea mai grea încercare atunci când a fost la un pas să își piardă viața deoarece făcuse stop cardio-respirator în timpul cezarienei.

După ce s-a recuperat, a simțit că a renăscut și și-a reevaluat viața, văzând ce făcuse greșit până atunci și care sunt lucrurile care contează cu adevărat.

Aceasta a realizat că trebuie să pună familia pe primul loc, nu cariera.

Andreea Bălan a fost invitată în platoul emisiunii ’Neatza cu Răzvan şi Dani,

unde a vorbit despre cea mai recentă piesă a sa, Inimă de fier, dar și lecțiile pe care le-a învățat în această perioadă marcată de multă suferință pe planul personal.

„Piesa a fost scrisă în luna februarie, când încă nu ştiam ceea ce se întâmplă şi la ce urmează să ajungem”, a declarat Andreea Bălan.

„Pentru mine ceea ce s-a întâmplat anul trecut, atunci când am făcut stop cardiac, a fost cea mai mare lecţie de viaţă pe care am putut să o am.

Pentru că orice altă decepţie pe care o ai păleşte în faţa lipsei sănătăţii.

Pe mine chestia aia m-a întărit foarte tare, am suferit foarte tare. Atunci am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”, a mai spus aceasta.

„Mi-am dat seama că eram prea mult angrenată în proiectele mele şi nu mă bucuram de viaţă. La mine aşa a funcţionat.

Am început să mă bucur mai mult de viaţă şi să îmi dau seama că persoanele iubite şi persoanele dragi şi iubirea sunt cele mai importante comori”, a explicat frumoasa blondină…

„Eu poate că aveam nevoie de această lecţie pentru că poate eram prea angrenată în cariera mea”, a concluzionat Andreea Bălan.

Surse: spynews.ro, instagram.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..