Home Stiri Mondene Andreea Bălan continuă dezvăluirile sfâșietoare despre divorțul de George Burcea: „Nu i-a păsat de…”

Andreea Bălan continuă dezvăluirile sfâșietoare despre divorțul de George Burcea: „Nu i-a păsat de…”

autor Negriu Elena
1,1K views

Andreea Bălan continuă să facă dezvăluiri sfâșietoare în legătură cu despărțirea de tatăl celor două fetițe ale ei, George Burcea.

Ruptura lor s-a produs în luna februarie a acestui an, după o relație de cinci ani și un mariaj de câteva luni.

Artista a vorbit de curând despre durerea pe care a simțit-o când a observat că soțul ei, pe care îl iubea nespus, începea să se îndepărteze de ea.

Cel mai mult a marcat-o că el nu a înțeles suferința ei după stopul cardio-respirator, când a aflat că nu va mai putea avea copii.

„M-am simțit abandonată emoțional și fizic. M-a durut foarte mult faptul că el nu a înțeles ce pierdere emoțională și fizică am avut atunci, eu nemaiputând să am copii.

A fost alături de mine în primele luni de la naștere, dar apoi s-a îndepărtat și nu i-a mai păsat de ceea ce simt.

Visul meu cel mai mare era să am o familie, iar acum, fiind mamă singură, e destul de greu de gestionat, atât emoțional, cât și fizic și logistic”, a declarat Andreea Bălan pentru Viva!.

Artista a evidențiat faptul că George Burcea va putea să își formeze o altă familie cu o altă femeie, pe când ea nu îi va mai putea dărui copii viitorului partener.

„El va putea să își facă altă familie, cu alți copii. Eu nu voi mai avea parte de acest vis niciodată, mă refer la posibilitatea de a fi împreună cu tatăl copiilor mei…

Îmi doresc și sper că voi găsi pe cineva care mă va accepta așa cum sunt”, a conchis Andreea Bălan.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed