Home Stiri Reacția uluitoare a lui Mihai Bendeac după ce Flick s-a afișat cu iubita: „Sentimentul pe care îl am este că…”

Reacția uluitoare a lui Mihai Bendeac după ce Flick s-a afișat cu iubita: „Sentimentul pe care îl am este că…”

autor Negriu Elena
197 vizualizari

Bunul prieten al lui Mihai Bendeac, Flick, s-a afișat de curând în mediul online cu noua sa iubită, dar reacția actorului nu a fost una de susținere, spre surprinderea tuturor.

În loc să se bucure pentru faptul că prietenul său apropiat este fericit în relație, actorul a avut o remarcă pesimistă la adresa cuplului.

2

Flick „Domnul Rimă” și-a asumat în mod public relația cu Denisa Hodișan, Miss Planet 2019, iar toți fanii s-au grăbit să îl felicite.

Mihai Bendeac a fost excepția, deoarece nu a avut de spus nimic bun despre această situație, fiind burlac convins, chiar dacă este vorba despre unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

3

Actorul a împărtășit fanilor săi de pe Instagram opinia pe care o are în legătură cu Flick și noua lui iubită, la scurt timp după ce omul de radio a publicat prima fotografie de cuplu.

„Tocmai am văzut o fotografie postată de Flick în care el, într-o atmosferă perfect solară, se ține de mână pe o stradă, Strada Fericirii, nu orice stradă.

Deci se ține de mână cu o tânără domnișoară sau, cel puțin, așa părea, asta după ce și domnul Drăgulin a avut o relație de curând și pare din ce în ce mai dispus să facă lucruri de genul asta”, a transmis Mihai Bendeac prin intermediul Instagram Story.

Actorul este de părere că relația lor nu va rezista, vor călca strâmb și se va confirma perspectiva sa că relațiile nu aduc nimic bun.

Mihai Bendeac a reafirmat indirect faptul că nu este adeptul relațiilor, punctând ideea că va avea puterea de a rămâne singur.

„Sentimentul pe care îl am este că se strânge lațul în jurul meu, dar, promit că, indiferent câte persoane din jurul meu, care păreau a avea principii comune cu ale mele, vor călca strâmb, după părerea mea, eu mă voi menține pe aceeași linie și o să am și putere”, a adăugat Mihai Bendeac…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies