Home Stiri Andreea Bălan, dezvăluiri dureroase despre divorț: „Mi se rupe sufletul în două, deoarece…”

Andreea Bălan, dezvăluiri dureroase despre divorț: „Mi se rupe sufletul în două, deoarece…”

autor Negriu Elena
220 vizualizari

Andreea Bălan a oferit de curând un interviu în care a vorbit despre divorțul de George Burcea și impactul acestuia asupra fetițelor sale, Ella și Clara.

Cântăreața descrie ultimul an ca fiind pentru ea  „un roller coaster emoțional, în care am trecut de la normalitate la agonie, apoi la extaz și apoi iar la agonie”.

2

Artista a povestit cum, în urma stopului cardio-respirator, a luat hotărârea împreună cu George Burcea să se căsătorească și credea că nimic nu va distruge ce clădiseră până atunci.

Aceasta a fost de-a dreptul șocată când atitudinea soțului ei s-a schimbat radical și fără explicații.

3

„Credeam că suntem mai uniți ca niciodată, dar, de fapt, nu era așa. Credința aceasta era doar în mintea mea.

Apoi, schimbarea de comportament a soțului meu a venit ca un șoc pentru mine.

Iar faptul că mă confrunt cu un divorț atât de repede după nuntă a fost, din nou, o tristețe la care nu m-am așteptat niciodată”, a spus Andreea Bălan pentru Viva!.

Andreea Bălan este devastată când fetițele întreabă de tatăl lor.

„Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul «despărțire» și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi.

Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a declarat Andreea Bălan înlăcrimată.

Aceasta a punctat și faptul că fetița cea mică, pe nume Clara, nu a avut ocazia să îl cunoască mai bine pe tatăl ei și să petreacă mai mult timp împreună.

„Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea, mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella.

Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale.

Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”, a mai spus artista…

Întrucât există cele două fetițe la mijloc, divorțul va fi de durată și va avea loc în fața unui judecător. Andreea Bălan intenționează să ceară custodia exclusivă.

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies