HomeStiri Mondene Andreea Bălan duce o cruce grea din cauza tatălui ei! Vezi ce i-a făcut în copilărie!

Andreea Bălan duce o cruce grea din cauza tatălui ei! Vezi ce i-a făcut în copilărie!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Andreea-Bălan-duce-o-cruce-grea-din-cauza-tatalul-ei-Vezi-ce-i-a-făcut-în-copilărie.jpg

Andreea Bălan a recunoscut de ceva vreme că nu are o relaţie foarte bună cu tatăl ei, tocmai din cauză că acesta „i-a furat” copilăria. A povestit de multe ori că a avut o viaţă grea din cauza faimei pe care tatăl ei a dorit-o pentru ea încă de mică.

Atunci când toţi copiii plecau în vacanţă la bunici, Andreea trebuia să meargă la concerte. Pe vremea când făcea parte din trupa „André”, Andreea Bălan era impresariată de către tatăl sau. Chiar dacă din afară părea că are o viaţă perfectă şi toate adolescentele o invidiau, numai ea ştie prin ce traume a trecut.

„Am citit o carte care fix aşa se numeşte: «Cele cinci răni ale copilăriei care te fac să porţi cinci măşti ca adult» – deci, rănile te fac să porţi cinci măşti ca adult, scrisă de Lise Bourbeau – e o carte de temelie în cunoaşterea şi autocunoaşterea mea… Una dintre răni e proeminentă… M-a făcut pe mine să înţeleg de ce în prezent am anumite reacţii… Sunt o dictatoare de multe ori, pentru că sufăr de rana de trădare în raport cu părintele de sex opus – eu cu tatăl meu. Adică m-am simţit trădată de tatăl meu şi am devenit o dominatoare, nu o dictatoare, pentru că m-am simţit în copilărie trădată de tatăl meu… M-am dus la terapie

În călătorii, îmi dau seama cum e să fii un om obişnuit…”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii „Răi, da’ buni”, de la Antena Stars.

Andreea Bălan este acum mamă şi pare că toate planetele s-au aliniat. A descoperit în sfârşit viaţa şi alături de soţul ei, George Burcea, are familia pe care şi-a dorit-o toată viaţa.

Andreea Bălan duce o cruce grea din cauza tatalul ei! Vezi ce i-a făcut în copilărie 2

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed