Home Stiri Andreea Bălan vorbește despre o nouă relație. Reacția fetițelor

Andreea Bălan vorbește despre o nouă relație. Reacția fetițelor

autor Negriu Elena
161 vizualizari

Andreea Bălan a vorbit de curând deschis despre viața sa amoroasă și modul în care fetițele reacționează când văd că tatăl lor le vizitează o dată pe săptămână.

Artista susține că deocamdată nu este interesată de o relație nouă, ci scopul ei este să le facă pe fetițele sale, Ella și Clara, să suporte mai ușor tranziția la viața fără prezența constantă în casă a tatălui lor.

2

Blondina nu refuză ideea ca la un moment dat să înceapă o relație cu un alt bărbat, însă în perioada aceasta este axată exclusiv pe creșterea fetițelor pe care le are cu George Burcea.

Reacția micuțelor cu privire la despărțirea părinților este una confuză, întrucât nu înțeleg prea bine ce se întâmplă, astfel că Andreea Bălan încearcă să le mențină atenția ocupată.

3

Le-a spus fetițelor că tatăl lor lucrează, de aceea nu le vede decât o dată pe săptămână.

„(…). Nu caut un nou iubit și nu trebuie să căutăm un nou iubit. Nu trebuie să căutăm, ci trebuie să vindecăm întâi, dacă avem de vindecat anumite probleme sau suferințe.

Nu trebuie să ne punem piedici și să credem că, dacă am avut un eșec în dragoste sau două, sau trei, nu înseamnă că nu vom reuși în dragoste, că nu vom iubi din nou sau nu o să mai fim iubite.

Eu cred în dragoste, cred că voi mai fi iubită și că voi mai iubi, dar nu este un scop. Trebuie să fii fericit cu tine însuți, nu trebuie ca fericirea să ți-o dea un bărbat. (…)

Sunt foarte bine acum, fără un partener, nu îmi doresc acum un partener, important e să am grijă de fetițe, să fie bine, fericite și să treacă peste această perioadă de tranziție”, a spus artista.

„Au trecut aproape patru luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă pe fetițe…

Ela, un copil la trei ani, nu prea înțelege, nu știe ce înseamnă un divorț sau o supărare, tati lucrează…

De aceea este foarte important pentru mine să le ofer anumite activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și, atunci când vine tati, să aibă timpul lor cu tati.

Când vine tati, mă bucur și eu de timpul meu, cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care sunt full-time.

Ei bine, trecând patru luni, nu se mai poate rezolva și nu se mai poate repara nimic și nu cred că vom mai putea să fim ca înainte, ca și familie…

Acum este important ca fiecare să își îndeplinească rolul, eu de mamă și el, cât se poate, de tată”, a mai spus Andreea Bălan.

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies