Home Stiri Andreea Bănică vorbeşte despre tatăl ei. Ce regret are artista?

Andreea Bănică vorbeşte despre tatăl ei. Ce regret are artista?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 685 views 2 minute timp de citit

Andreea Bănică este o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Este o cântăreaţa mereu în topuri şi o femeie împlinită.

Andreea Bănică vorbeşte despre tatăl ei. Ce regret are artista

Cu toate că are un soţ minunat şi doi copii perfecţi, Andreea Bănică declară că are un mare regret, şi anume acela că nu îi mai are pe părinţii ei. Este greu să ne imaginăm cât de greu poate fi să nu ai nici mamă şi nici tată. Cu toate acestea, Andreea reuşeşte să-şi ascundă drama în spatele zâmbetului larg.

Andreea Bănică vorbeşte despre tatăl ei. Ce regret are artista 1

Visul meu din copilărie a fost să am o casă, o grădină, un soţ şi o familie. Ai mei au făcut multe eforturi. Provin dintr-o familie modestă, am trăit într-un apartament micuţ, dar cochet, cu vedere la lacul Techirghiol. Dimineaţa vedeam răsăritul, seara, apusul. Tocmai de aceea mi-am dorit o casă cu geamuri mari. Ei au renunţat la multe lucruri pentru mine, pentru ca eu să ajung un om. Din puţinul pe care-l aveau ei, puneau bani deoparte pentru ca eu să merg mai departe.

Făceam naveta la Constanţa. Tatăl meu era înnebunit, el era prezent mereu, îmi făcea semn. Mă punea mereu să gesticulez, pentru că mi-a insuflat acest lucru. Nu le-am spus alor mei că am luat maşină. Din primii mei bani câştigaţi am cumpărat o maşină. Ţin minte că aveam blocul pe un colţ de stradă, el era afară, ştiu cum era îmbrăcat şi aştepta, iar eu veneam încet conducând, iar când am parcat, s-a uitat aşa, şi-a pus mâinile la ochi şi plângea. A fost bucuria aia enormă: «Tată, să nu-mi spui că e maşina ta!».

Îi simt lipsa. Au fost mereu alături de mine, iar regretul meu cel mai mare e că nu-i am. Iar mândria mea cea mai mare că nu am făcut niciun compromis. Merg foarte mândră pe stradă, recunosc, dar sunt fericită că am realizat totul pe picioarele mele”, a declarat Andreea Bănică într-o emisiune TV…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies