Home Stiri Mondene Andreea Berecleanu și Constantin Stan, fotografie de colecție! Cei doi au apărut deja pe coperta unei reviste!

Andreea Berecleanu și Constantin Stan, fotografie de colecție! Cei doi au apărut deja pe coperta unei reviste!

autor Elena Yvette
958 views

Andreea Berecleanu și Costantin Stan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cununat civil, iar acum se pregătesc de nuntă.

14364709_1569455989747501_1971736812258880544_n

Andreea Berecleanu și Constantin Stan au pozat pentru revista Unica, unde au acordat și un interviu în care au povestit detalii din viața lor de familie.

„Înainte de a ne căsători, de fapt imediat după ce am devenit cuplu, am primit propuneri de a poza împreună, dar le-am refuzat. Pentru mine, era o bucurie să fac o copertă cu echipa Unica, aveam această experiență de mult timp, aproape 20 de ani. Pentru Constantin, însă, a fost excepția. El nu este actor sau manechin, ca să se transforme într-un Bond peste noapte, și nici nu îl preocupă expunerea într-un context care nu are legătură cu profesia lui, iar o asemenea ședință foto nu-i vine natural. în plus, gesturile de intimidate pe o copertă sunt ultimul lucru pe care ni-l dorim. Aici a intervenit povestea mea. Notorietatea și felul deschis în care am comunicat cu publicul încă de la începutul carierei și maniera decentă în care ați ales voi să vă mențineți, iată care au fost argumentele mele atunci când am acceptat amândoi cu bucurie acest shooting.

Cununia a fost stabilită cu maximum o lună înainte de a se întâmpla, în funcție de programul extrem de încărcat al lui Constantin. De fapt, chiar a renunțat la o plecare în străinătate pentru a avea acel weekend liber. În plus, a trebuit să ne coordonăm cu nașii, Ileana și Cătălin Badiu, dar și cu Gabi Firea, Primarul General, cea care a oficiat căsătoria. Am fost fix 20 de persoane, cu tot cu copii. Mi-am dat seama că ideea de a păstra un secret în România atunci când ești persoană publică e imposibilă, așa încât măcar ne-am bucurat de discreție și de respect din partea presei tabloide. Asta nu e puțin lucru. Până și echipele de paparazzi prezente la Primărie, atunci când am ajuns, au rămas pe trotuar, la distanță și ne-au urat: <<Casă de piatră!>>”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Unica.

Andreea-Berecelanu-si-Constantin-Stan-Coperta-Unica-Noiembrie-2016 (1)

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed