HomeStiri Mondene Andreea Mantea, planuri de viitor: „Mi-aș dori o fetiță. Aș vrea să am o pereche”.

Andreea Mantea, planuri de viitor: „Mi-aș dori o fetiță. Aș vrea să am o pereche”.

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 954 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/media_136129532528872700.jpg
Andreea Mantea, o mămică foarte grijulie şi iubitoare, pare să îşi dorească să îşi dedice întreaga sa viaţă creşterii fiului său, David.
media_136129532528872700
Într-un interviu acordat unei reviste locale, frumoasa prezentatoare TV, a declarat:

„Nu mai cred în dragoste. Nu am niciun iubit acum, nici nu vreau să am. Nu mă văd mireasă și nu mai cred în căsătorie. După ce mi s-au întâmplat atâtea, nu. Momentan mă concentrez pe creșterea copilului meu și atât”. 

„M-am gândit să mai fac un copil. Mi-aș dori o fetiță. Aș vrea să am o pereche”.

„De copil am grijă eu și mama mea. La început seara, când mergeam la emisiune, plângeam în hohote că nu sunt cu el. Acum știu că, dacă îl las cu mama, e mai bine decât uneori când e cu mine”.

„Am slăbit foarte mult, am 53 de kilograme. Cred că mai slăbesc un pic, nu prea am timp și de sport, pentru că ar fi bine și să tonific ce am slăbit. Dar, deocamdată, folosesc această scuză, nu am timp. Dar o să îmi fac timp. Pentru slăbit nu am făcut nimic. Pur si simplu pregătesc o apă cu ghimbir, lămâie și afine, care este foarte sănătoasă, consum apa pe stomacul gol, mănânc sănătos. Din păcate, nu pot să respect cele trei mese, cu toate că mi-aș dori, sau să fie vreo cinci. Am slăbit pentru că nu am un program stabil, dorm vreo patru ore pe noapte, mă agit foarte mult. Ma gândeam că o să clachez cu acest program, dar nu, chiar am timp să le fac pe toate. Am momente în care stau în pat, mă relaxez. Dar când ai un copil mic, nu ai cum să iți faci un plan, nu poți să ai un program fix”.

Cu toate că este o mămică singură, acesta nu este un impediment pentru Andreea. Dimpotrivă, este o femeie foarte puternică, luptând din greu pentru binele și fericirea fiului său…

manteadavid2 media_145936052812965300
Surse foto: wowbiz.ro; spynews.ro
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed