HomeStiri Mondene Andreea Mantea s-a lăsat fotografiată de iubitul misterios

Andreea Mantea s-a lăsat fotografiată de iubitul misterios

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Andreea Mantea s-a lăsat fotografiată de iubitul misterios in Stiri Mondene

După ce toată lumea a vorbit despre o posibilă relație pe care ar avea-o Andreea, în urmă cu ceva timp aceasta a postat o poză cu iubitul său. Deși a păstrat misterul în continuare și nu a spus și cine este, fanii sunt extrem de fericiți pentru ea și i-au urat doar lucruri de bine.

Andreea Mantea s-a lăsat fotografiată de iubitul misterios in Stiri Mondene

Vara aceasta, Andreea a plecat în mai multe vacanțe alături de bărbatul respectiv și acesta i-a făcut mai multe poze, dintre care o parte au ajuns și pe contul de Instagram al vedetei Kanal D. Cei doi se află la Colibița, unde se bucură de ceva timp împreună. Fericirea vedetei se poate observa cu ochiul liber, iar fanii sunt nerăbdători să vadă și cine este bărbatul.

Andreea Mantea s-a lăsat fotografiată de iubitul misterios in Stiri Mondene

În urmă cu puțin timp, Mantea a declarat că se va întoarce în România, deoarece educația copilului ei este prioritară. Însă, iată cum arăta programul său înainte de a decide să se întoarcă pe plaiurile mioritice:„Mă trezesc de dimineața, încerc să-l păcălesc pe David să-și ia toate «tratamentele» naturiste pe care i le ofer: vitamine, miere, sucuri naturale, smoothie-uri, tot felul de fructe, de legume și ducem așa o muncă asiduă de lămurire. Astfel începe fiecare dimineață de-ale mele, cu explicații despre cât de importante sunt fructele și legumele în viața noastră. După care David pleacă la grădiniță, apoi îmi fac și eu rutina de dimineață, tot un fel de rețetă a sănătății, cu fel și fel de smoothie-uri și ceaiuri, fructe, legume. Dacă am timp merg să și alerg, dacă nu am timp, fug la muncă direct. Abia aștept să se încălzească, pentru că vreau să alerg dimineața pe malul Bosforului.

Andreea Mantea s-a lăsat fotografiată de iubitul misterios in Stiri Mondene

După filmări, ori vine David la mine la muncă de la grădiniță, mă mai așteaptă puțin, iar după ce se termină filmările, plecăm la un loc de joacă, unde copiii fac tot felul de activități cu supraveghetori alături de ei. Atunci am și eu timp pentru mine să dau un telefon, sa vorbesc despre una, despre alta, să stau și eu cu mine însămi și cu telefonul sau să mănânc”, a declarat Andreea, într-un interviu acordat celor de la Libertateapentrufemei.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed