Andreea Marin a recunoscut ce greșeală foarte mare a făcut: „Nu a fost o treabă înțeleaptă”

Share

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul românesc, iar unul dintre motivele pentru care fanii o apreciază este onestitatea.

Aceasta a recunoscut de curând care a fost una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut referitor la propria persoană.

Cu toate că nu îi este ușor să vorbească despre lecțiile pe care le-a învățat odată cu trecerea timpului, Andreea Marin își dorește să învețe din ele și alte femei.

„Zâna” a recunoscut că atunci când nu era bine sufletește, și-a neglijat aspectul fizic, ceea ce a reprezentat o greșeală foarte mare.

„M-am neglijat în perioadele în care nu am fost bine cu sufletul și asta nu a fost o treabă înțeleaptă.

Mi-am revenit în momentul în care am înțeles că primul om de care trebuie să am grijă sunt eu”, a dezvăluit Andreea Marin.

Aceasta a precizat că nu are prea mult timp la dispoziție pentru a se pune la punct, dar încearcă, pe cât posibil, să se ocupe de ten.

„Nu sunt genul de femeie care să stea toată ziua în oglindă, am prea multe pe cap ca să am atâta timp la dispoziție.

Sunt atentă să nu îmi agresez tenul folosind mult prea multe produse, în loc să aleg ceea ce mi se potrivește.

Sunt atentă pentru că pun întrebări, pentru că îmi pasă, nu mă las păcălită de ambalaje”, a spus fosta prezentatoare TV pentru Libertatea.

„Dacă eu nu sunt bine, nici copilului meu nu îi este bine, dacă eu nu sunt echilibrată, dacă eu nu sunt un om care se respectă, ce va învăța copilul meu de la mine?

Deci cumva, deși copiii noștri sunt sufletul și prioritatea noastră, totuși noi suntem primul model pentru ei…

Deci trebuie să avem grijă de noi, să ne iubim și pe noi”, a adăugat Andreea Marin.

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news