HomeStiri Mondene Andreea Marin, colegă de platou cu Mihaela Rădulescu. Ce a declarat Zâna

Andreea Marin, colegă de platou cu Mihaela Rădulescu. Ce a declarat Zâna

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/andreea-marin-colega-de-platou-cu-rivala-mihaela-radulescu-ce-declarat-zana.jpg

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu l-au împărțit în trecut pe Ștefan Bănică Junior, iar acum vor fi colege de platou. Cele două vor apărea într-un show muzical, care va fi difuzat pe Pro TV începând cu luna martie.

andreea-marin-colega-de-platou-cu-rivala-mihaela-radulescu-ce-declarat-zana

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu par a avea vreo problemă că vor lucra împreună, cu toate că cele două nu sunt nici pe departe prietene. Cele două vor apărea în cadrul aceluiași show muzical de la Pro TV, care va începe în această primăvară și se va numi „Te PROvoc la dans”.

După ce Mihaela Rădulescu a declarat că nu are nimic împotrivă să lucreze împreună cu Andreea Marin, precizând că relația lor de colaborare va fi ca acele întâlniri la nivel înalt, unde președinții statelor își dau mâna și zâmbesc larg doar pentru camere, acum venit rândul Zânei să-și spună părerea.

Andreea Marin a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care și-a anunțat oficial fanii că va apărea pe micile ecrane. În mesajul cu pricina, vedeta nici nu amintește că acolo va fi prezentă și Mihaela Rădulescu, ci vorbește doar despre cât de entuziasmată este că va fi în platou.

„Mulțumesc pentru provocare, PRO TV! Aventura în pași de dans începe! E o provocare să fiu singura femeie într-un juriu de personalități, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenită. Dansul și-a pus amprenta pe viața mea și astfel am învățat să-mi parcurg drumul cu eleganța valsului, chiar și în momentele delicate, cu pasiunea tangoului în iubire, cu disciplină, imaginație și ritm neobosit în profesie. În privința calității programului, nu am niciun dubiu și sunt onorată să primesc o asemenea misiune, căci știm foarte bine ce înseamnă forța, calitatea și creativitatea”, a scris Andreea Marin pe contul său de Instagram…

În cadrul show-ului, Mihaela Rădulescu va fi prezentatoare, iar Andreea Marin va face parte din juriu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed