HomeStiri Mondene Andreea Marin despre sărbătorile pascale: „…vom aprinde o lumânare şi pentru sufletul lor”

Andreea Marin despre sărbătorile pascale: „…vom aprinde o lumânare şi pentru sufletul lor”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 997 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/andreea_marin_76_68b57ed86b_01-1024x768.jpg

După ce în urmă cu aproximativ o lună, tatăl său se stingea din viaţă, Andreea Marin a declarat în cadrul unei emisiuni TV că nu a reuşit să treacă peste momentul îngrozitor, iar anul acesta, Paştele nu va mai fi la fel, din punctul său de vedere, fără prezenţa fizică a tatălui său, omul care i-a fost alături toată viaţa. 

andreea_marin_76_68b57ed86b_01-1024x768

„Paştele ca şi Crăciunul e dedicat familiei. Îmi pare bine să fiu alături de cei dragi deşi unii dintre ei nu mai sunt şi nu va fi întocmai paştele pe care l-am visat anterior dar ne vom gândi şi la mama, şi la tata, şi vom aprinde o lumânare şi pentru sufletul lor”, a relalat Andreea, în cadrul emisiunii TV.

În urmă cu ceva timp, Andreea anunţa pe contul său de socializare, dureroasa veste a morţii tatălui său, într-un mesaj foarte emoţionant:

„Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt ingeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă. Nu aş fi aşternut aceste rânduri aici, dar nu ştiu cum altfel să îmi cer iertare faţă de mulţi oameni buni, de aici şi de la Dublin, ce mă aşteptau şi se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături… Imi pare rău şi voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminica ar fi fost ziua de naştere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească… Vă multumesc tare mult pentru înţelegere şi pentru liniştea de care avem nevoie acum…”. 

Sursa foto: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed