Home Stiri Ovidiu Anton: „Nu îi doresc niciunui artist să aibă parte de ceea ce am eu parte acum.”

Ovidiu Anton: „Nu îi doresc niciunui artist să aibă parte de ceea ce am eu parte acum.”

autor Elena Yvette
514 views 2 minute timp de citit

Cu puţin timp înainte de a pleca în Suedia pentru a ne reprezenta ţara la Eurovision, artistul Ovidiu Anton a fost profund dezamăgit după ce a aflat că nu va mai putea participa la concursul de anul acesta, deoarece România a fost eliminată din competiţie din cauza datoriilor acumulate. 

OVIDIU-ANTON-413x620

„Dragi prieteni,

Am primit şi eu într-un final înştiinţarea oficială.
Încerc să zâmbesc şi să nu mă ia valul însă… e nedrept.
Eu rămân acelaşi, acelaşi artist sincer, acelaşi luptător care a câştigat prin votul juriului şi al publicului… dar cu toate astea, paradoxal, trebuie să mă declar învins… de cine ? de ce ? Corect???… nu ştiu cum să o spun frumos acum aşa că mă abţin. Thanks for the international support from everywhere, its a sad day, my friends…/ Vă mulţumesc pentru sprijinul internaţional venit de peste tot, este o poveste tristă, prietenii mei…”, mesajul artistului postat pe contul său de socializare.

„Nu îi doresc niciunui artist să aibă parte de ceea ce am eu parte acum. Mă refer la cum am fost tratat de cătrei cei responsabili cu Eurovision. Cu 10 zile înainte de a pleca acolo am fost interzişi. Cred că după o astfel de situaţie, în care am avut de pierdut fără să am nicio vină, cine e vinovat trebuie să plătească”, a mai declarat Ovidiu.

Decizia a fost luată după expirarea termenului limită dat guvernului, pentru a realiza aranjamentele pentru plata datoriilor.

 

Sursa photo: libertatea.ro

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies