HomeStiri Mondene Andreea Marinescu pleacă de la Pro TV. Cine va prezenta știrile în locul ei

Andreea Marinescu pleacă de la Pro TV. Cine va prezenta știrile în locul ei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
andreea-marinescu-pleaca-de-la-pro-tv-cine-va-prezenta-stirile-locul-ei in Stiri Mondene

Andreea Marinescu va deveni în curând mămică, iar asta nu îi mai permite să prezinte zilnic știrile de la Pro TV. Ea va fi înlocuită tot de o mămică, care va termina în curând concediul.

andreea-marinescu-pleaca-de-la-pro-tv-cine-va-prezenta-stirile-locul-ei

Prezentatoarea știrilor de la Pro TV nu va mai apărea pe micile ecrane o perioadă. Andreea Marinescu va deveni mămică, iar vedeta are nevoie de odihnă. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe contul personal de Facebook, unde a dezvăluit și cine o va înlocui. Tot o mămică, dar care va termina în curând concediul va face echipă cu Mihai Dedu, dar până atunci, acesta va prezenta singur știrile în fiecare dimineață.

„Bună dimineaţa! Azi e ultima dimineaţă împreună! Copilul se pregăteşte să ne cunoaştem, aşa că… intru în concediu! Mihai s-a gândit să încep ziua cu o surpriză… o nectarină minunată de la el… pentru mine! În curând se întoarce cealaltă mămică: Lavinia, până atunci însă vă las pe mâinile lui! Știrile Pro TV au început deja! Vă îmbrăţişez cu tot dragul”, a scris Andreea Marinescu pe pagina ei de Facebook.

Andreea Marinescu are o relație cu Paul Roșca și mai au împreună un copil. Acesta a venit pe lume în vara anului 2009, pe când știrista era corespondent Pro TV. Unul dintre cele mai emoționante momente din cariera sa a fost, de departe, atunci când a convins un evadat să se predea polițiștilor. A fost un moment tensionat, întrucât acesta refuza orice discuție cu ea, dar în cele din urmă ea a reușit…

Știrista încearcă să ducă un stil de viață cât mai sănătos. Aceasta încearcă să consume cât mai multe salate și pepene roșu. Ba mai mult, nu își neglijează orele de somn, pentru că este de părere că odihna este foarte importantă. În timpul liber îi place să îngrijează florile din grădina ei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed